10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@erdemcanbey bazı yöneticiler duyuyor derken biraz açar mısın?
-
@intermilan teftiş başkanı Mustafa Apaydın, sigorta primleri başkanı Savaş Alıç. Atılan bazı tweetleri beğenip cevap veriyorlar. İllaki herkes farkındadır fakat iş bakanda bitiyor tabi.
-
Kasıma geldik hala ilana dair sağlam duyum bile yok Sgk hiç bu kadar bekletmezdi hayır olsun
-
Bir duyumcumuz vardi o da gitti
-
@b-ays şuan en net duyum @T-Robert-Malthus dan geldi. Bekliyoruz bakalım ne çıkacak
-
@T-Robert-Malthus hocam bir gelişme var mı ?
-
2019 yılı Cumhurbaşkanlığı Programı'ndan "kayıt dışılık" seferberliği çıktı.Hürriyet'ten Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre kayıt dışıyla mücadele için, veri paylaşımına önem verilecek. Diğer kurumlardan alınan verilerden yararlanılarak , riskli sektör ve işyerleri belirlenecek ve buralara yönelik denetimler sıklaştırılacak. Ayrıca ücreti eksik bildirilen nitelikli mesleklerdeki kişiler, meslek kodu uygulamasıyla saptanacak. Tüm bu uygulamalar önümüzdeki 1 yılda hayata geçecek. akşam 9 daki etkinliği unutmayalım #1000sgkdenetmenyardımcısı
-
@jan-vesely şu anlık bir gelişme yok bakanlıkların ayrılması söz konusu . herhangibir gelişme olduğunda sizinle iletişime gececeğim .
-
@t-robert-malthus hocam cumhurbaşkanı demin açıklama yaptı bu konuyla ilgili. Bakanlık sayılarıyla alakalı revizyon yok dedi. Medyanın uydurması tarzında konuştu. ??
-
@t-robert-malthus mhuy ile ilgili gelişme var mı?
-
@mrnobody öyle dediyse kesin vardır
-
@intermilan tam tarih veremiyorum yaşışmalar tamamlanınca ösym de ilana cıkacakır ama eli kulangında 250-375 arası bir sayı p 48 20 kat şimdilik
-
@t-robert-malthus geçen bir arkadaşta ilan için gerekli yazılar hazırlanıyor demişti galiba senin dediğin yazışmaları kastediyor
-
@t-robert-malthus bu guy mülakatı ile ilgili gelişme var mı?
-
@intermilan kasım 15 e kadar mülakat tarihleri belli olur aralıkta da milakatlar yapılır önemli bir gelişme olursa onuda yazarım
-
@t-robert-malthus sak denetmen yardımcılığı ile ilgili gelişme duyum varmı hocam
-
Cumhurbaşkanı açıklama yaptı böyle bir şey yok deri. Akşamki etkinliği unutmayalım arkadaşlar. @T-Robert-Malthus 400 kişilik ilan için ayrıntıları bekliyoruz
-
Arkadaşlar merhaba. Akşam 9 da etkinliğiniz olduğunu gördüm. Kendi adıma söylüyorum bu etkinliklere katılıyorum ve katılmaya devam edeceğim. Çünkü ben 9. Promosyonluyum.
Biliyorsunuzdur bizim promosyondan 250 kişi güvenlik soruşturmalarının tamamlanmasına rağmen sebepsiz yere ve açıklama yapılmaksızın hala(1seneden fazla) bekletilmekte. Bu sebepten bizim de bu akşam saat 8 de etkinliğimiz var. Üslubumuzu bozmadan sadece C. Başkanı ve Çalışma bakanını etiketleyerek durumumuzu anlatacağız. Ancak üslup konusu çok çok önemli. Sizden ricam bize destek vermeniz. Vermezseniz de canınız sağolsun. Bu durumu bi çıkar ilişkisine çevirme niyetinde değilim. Ben her halükarda akşam 9 da sizleyim. Taş attıkta kolumuz mu yoruldu. Umarım başarıya ulaşırız. -
yarın 21.00 deki etkinliği twtr face de duyuralım arkadaşlar
#1000sgkdenetmenyardımcısı -
yarınki etkinlik saat 19.00 da olacakmış gs fb maçından dolayı