10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo Hocam 9. Promosyon atamaları onaylanmış arkadaşa pazartesi gel işe başla demişler hemen ardından 10. Promosyon gelir mi ?
-
@jan-vesely Soruşturacağız dostum. Bu güzel gelişmeden sonra daha evvel belirlenmiş ilanın ne zaman geleceğini öğrenmeye çalışacağım.
-
@jan-vesely evet arkadaşımı da aramışlar belki bizim için de bu bir umuttur .
-
Çok iyi haber.Artık hızlansın bu alım.
-
Zaten kurumda denerken açığı vardı. İlanın gecikmesi ve 9larin atanmamasi tamamen imza/onay durumlarındaki sorunlardan olmuştur. Inşallah hemen akabinde 10.dönem gelir
-
İnş en kısa sürede tamamlanır da 10 .promosyona geçeriz.
-
Bunu sormak için çok erken ama olası 300 kişilik alımda kaça düşer acaba ?
-
@paretowilfredo üstad yedeklerin durumunu da soruşturur musun?
-
Etkinlik yapmanin zamani gelmedi mi arkadaslar. kendimizi hatirlatsak hic fena olmaz.
-
9.promosyonda göreve başlayacaklara Allah yollarını açık eylesin darısı 10.promosyonun başına tabi bu süreçte guy ve dguy mülakatları ve sonuçlarıda inşallah açıklanmış olur
-
400 kişilik ilan hazır demişlerdi daha önce atamalar gerçekleştiğine göre inşAllah ilana kısa sürede çıkılır
-
@jan-vesely seçim için şubata kadar bekletmezlerse tabi
-
Olasi 400 kisilik bir olanda taban puan kac plur acaba?
-
@emilsax bence 85 86 arası. Guy dguy mülakat sonuçlarından sonra gelse belki bi tık Aşağısı olur.
-
@deuceko anladım hocam benimde 85 sormak istedim
-
Bi an önce etkinliklere başlamalıyız
-
@gresham-t kesinlikle etkinliklere başlamalıyız ve sıklaştırmalıyız sesimizi duyurmamız lazım mesela yarın akşam....?
-
yarın yada salı günü etkinlik yapabiliriz aslında.
-
@paretowilfredo üstad 10.promısyon için soruşturmalara başlasak sizden heyecanla haber bekliyoruz....
-
@snmrhn ben her güne varım valla yeter ki etkinlik olsun