10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@arven-s 0312 207 84 43 google a yazınca sınav hizmetleri şube müdürlüğü çıkıyor
-
@arven-s bende dusuncemi söylüyorum. Neresi oldugunu arastirmaya gerek bile duymadim. Bekleyelim gorelim bakalim. Bende merakla bekliyorum. Cunku benimde puanim 84.839 ve cok fazla emek verdim kisitli zamanimda. Artik bu stres sagligimiza zarar vermeye basladi.
-
Aradim ulasamadim arayan var mi baska
-
@hak-111111 açmıyorlar .
Dünden beri arıyorum . -
85+ ile kapattığını görmek istemeyenler .(
-
@rqzeet, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@hak-111111 88.5 ile çayımı yudumluyup spor haberlerine bakıyorum
Komik mi ?
-
Kalben ve en içten bir şekilde söylüyorumki inşallah çok daha düşük puanla kapatır ve inşallah Allahın izniyle sabrımız ve bekleyişlerimiz karşılığını bulur ve bu sene atanırız hepimiz.
-
Arkadaşlar 88.89 ile başvurdum. Rahatım diyemeyeceğim. Mülakata listesinde ismim olacak evet ama içim rahat bir şekilde mülakata girmem için, birinin hakkını yemediğimden emin olmak için ilk 350 kişiden biri olmak istiyorum. Ruh halinin, psikolojisinin bozulduğunu söyleyen arkadaşlar, sınavlara bu kadar umut bağlamamak lazım. Ülkenin şu anki koşulları ortada. Herkes için hayırlısı olsun. 83-84 puanlı arkadaşların mülakata kalacağını düşünüyorum. Herkese başarılar diliyorum.
-
Umarım 85.97 ile açıkta kalırsam benim için yıkım olur.Feragat etmeyen varsa lütfen etsin..
-
Başka kurumlara atanıp bu başvurudan feragat etmeyenler varsa etsin lütfen
-
Ya feragat 3 kişi 5 kişi olur şu küsurat bi netlesseydi ona göre kpss çalışırdık artık napalim 4. Mülakat başak alıma kalır
-
Arkadaşlar sürecin başından beri bu başlığa bişey yazmadım, bir kaç cümle de ben söyleyeyim.
Öncelikle puan türünün artması konusunda ilandan aylar önce p42ciler tek puan türü olsun diye etkinlik dahi düzenledi. Yarışın ortasında kural degistirilmez diyordum. O zaman kimse p23 puani olanlarla empati kuramiyordu. Sonuç olarak noldu 4 puan türünde ilana çıkıldı.
2016 ilanında p113le alıyordu kurum, başvurdum 0,03 gibi bir farkla mülakata giremedim. Hatta mülakata gelmeyen 200ün üstünde kişi vardı yanlış hatırlamıyorsam. 2side başka kurumda çalışan arkadaşımdı. Kimseye kalkipta beddua etmedim. Mülakata girince olacaginin bir garantisi yoktu çünkü. Ne yaptım, ders çalışmaya devam ettim, puanımı yukselttim, mücadele verdim.
Şimdide bir kısmımız mülakata girmeye hak kazanacak bir kısmımız giremeyecek. Hislerinizi anlayabiliyorum ama kendinizi bu kadar kahretmenin lüzumu yok arkadaşlar. 4 katı adayın mülakata kalacağı bir ilan. Mülakata girenlerin 4te 3ü sürecin sonunda üzülecek. Kpssye az kaldı. Bir sonraki alımda bu şekilde arafta kalmak istemiyorsanız zamanı iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. selamlar.
-
Allah aşkına bu sonuçlar madem belli o zaman daha niye yarımı bekliyorlar şimdi açıklasınlar gitsin bu eziyet niye.
-
@agustcomte tam olarak kaç hocam puanınız
-
@modigliani-0 85.608
-
Bende aradım bugün. kaçla kapattığı ile ilgili bilgimiz yok bu konuda kimseye bilgi falan vermedik zaten yarın açıklanacak dedi. Ne kadar doğru bilemiyorum ?
-
@grundig ilk 1400 un şartları sağlayıp sağlamadığını bakıyorlar
-
@agustcomte 85.65 de benden.inşallah bir küsüratla kaçırma vakası daha yaşanmaz
-
@agustcomte 85.38 de benden ama olmazsa ilk olmaz daha önce trt uzm yrd,2-3 bakanlık uzm yrd, il planlama vs gibi çok 0.1-2 lerle giremediğim oldu bu sefer olmasa bari
-
@aslan-reyiz sıralama kaçtı