10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hak-111111 88.5 ile çayımı yudumluyup spor haberlerine bakıyorum
-
@rqzeet masallah Hocam Allah bozmasin rahatliginizi
-
Şimdi aradım arkadaşlar 85 üstünde kapatacağı yönünde bilgi verilmiş doğrumudur dedim
Bu saklı birşey değil ki herkesin malumu zaten ne bekliyordunuz gibi ters ters konuştu -
@kuruhasan ne demek bu bilinen birşey ne bekliyordunuz ki .. nasıl bir uslu0 bu .. bilgi veren arkadaşını korucak sozde. Böyle gizli bir bilgiyi dışarı sızdıran rahat rahat arayan kişiye cevap veren her kim ise tespit edilip gerekenin yapılmasını umuyorum .
-
@westworld maalesef hocam durum bu . Dün bazı arkadaşlar bence dalga geçiyoelar falan yazmıştı. Hiç öyle bi tavrı yoktu yani küfretmediği kaldı diyebilirim.
-
@gencbiraday 90 ile kapatsın kardeş benim için sıkıntı yok. Ben arkadaşları düşündüğüm için yazdım. 85 normal değil ayrıca.
-
@dehlizs nasil bilgi verebilirler anlamiyorum gercekten. Kafayi yemiş olmalilar gizlilik politikasi denen bisey var. Bende kurum calisaniyim sormak aklimin ucundan bile gecmedi. Cunku bana sorsalar ben cvp vermem verilmemeli. Gercekten 85 ustu kapatti ifadeleri yalansa ders calisma zamanimizdan caldilar. Bizim hevesimizi kırıp zamanimizi üzulerek gecirmemize neden oldular.
-
Allah aşkın kurum içinde çalışan biride 85. 'In kusurati var mı varsa ne ,yoksa 86 ve üstü mu kapattı sorsun arakadaslar ya
-
Normalde hiç stres yapmazdık olmazda nasip derdim ama bu sefer ne olduysa yarın bitecek bir süreç için stres yaptım iyi mi
-
@ayseymen aynen öyle hocam bende şahsen zar zor çalışıyordum onu da dün bıraktım.
-
@agustcomte küsüratı da sordum hocam feragat dilekçelerine bağlı dedi
-
Daha Cuma günüydü sanırım birileri çıktı 85+ ile kapattı dedi.
Henüz başvurular dahi bitmemisken .
İnanamıyorum, inanmak istemiyorum yada bilemiyorum. -
@kuruhasan bu kusurat 85 in kusurati dimi
-
@grundig cok kisitli bi zamanda calisiyoruz zaten stres icinde. Dün bütün gun gecen zamana kahretmekle gecti valla.
-
@arven-s umarim yalandir. Insanlari umutsuzluga itmek cok kötü. Bile bile yapiliyorsa bu ne diyim Allah herkesin gonlune gore versin
-
@ayseymen hocam telefonlara cevap veren bir kişinin bu bilgiyi vermiş olması fikri bile inandırıcı gelmiyor .
Ki defalarca başkan'a sormama rağmen cevap vermemiştir kendisi.
Şimdi biri çıkıyor ve 85+ kapattı ne bekliodunuz gibi kaba bir üslupla cevap verecek.
9. Promosyon'a yazılanları okudum adamlar aylarca bekledi ve böyle bir cevap verildi bilgisi hiç olmamış yani.
Aklım almıyor yani. -
@arven-s haklısın benimde aklim almıyor ama bide diyorumki bu kurumda lüzumsuz insanda cok malesef. Yapmazlarda diyemiyorum. Ama yapilmamali.
-
@ayseymen üslup var üslup var işte .
Çocuk oyuncağı değil bu ki.
Orda oturup telefona cevap veren adam bunu bilemez ,bilmemeli ve bilse dahi paylasamaz yani.
Oooof -
@arven-s orda oturan sadece telefona cvp veren biri değildir bence. Sadece tek gorevi telefon cvplamak olan biri bunlari soyleyemez.
-
Ne peki ?
Aradığımız yer neresi bi kere ?
Bı telefon numarası paylaştı birileri hepimiz aradık ,ben ulaşamadım mesala.
Nereydi aradığım yer bilmiyorum .