10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Az önce Anneme Babama söyledim. Kurumu aramışlar 85 üstü kapatacakmış diye. Babamda öyle şey olmaz sıkma canını böyle bilgiyi vermezler dedi. Olaki o puanla kapattı Sonunda ölüm mü var daha Hayırlı biyer olur Sıkma sen canını dedi. Kaç yaşında adamım oturup ağladım.
Bize bunları yaşatan, Son dakika gidip 2 puan türü daha ekleyenleride Daha iyi bir işi olup Mülakata gitmeyecek, sırf puanlar yükselsin diye başvuranlarıda Allah Sevdikleriyle Sınasın dahada bişey demiyorum..
-
daha önceki alımlardan birisinde kazanılan il bilgisini bir sgk görevlisinin facebook üzerinden soran kişilere mesajla söylediğini duymuştum. insanlar gayriresmi olarak kazandıkları ili kurum resmi sitesinde henüz açıklanmamışken öğrenmişler yani. böyle önden bilgi almalar olabiliyormuş demek ki. ne kadar doğru tartışılır
-
Benim anlamadığım 85'lerde mı kapatacak yoksa 85 üstü mü?Bilen anlayan var mı?
-
@ds1966 hocam ayni duyguları ben de yaşıyorum.. üzülmeyin. Belki Ankara'yı sevmem diye başvuran DGUY var çevremde. Ne desek boş hakkımızda hayırlısı. Sgk bu ne yapacaģı belli olmayan; nereden baksan elinde kalan kurum.
-
Mülakat listesini puana ya da ada göre mi belirliyorlar?
-
@mercuryist Allah'tan belalarını mı istiyorlarmış mis gibi 3600 ek göstergeli meslek varken hangi uyanık taşra kariyer kadrosunu ister ki? Aslında o kişileri mesleğe alıp başlatacaklar, sonra yeniden merkez uzmanlığa geçmek için sınavlara müracaat etmeye çalıştıklarında da engelleyecekler ve mümkünse başvuruların hepsini e devlet üzerinden alacaklar.
-
@ds1966 hocam emin olun yarın bi ilan daha gelecek olsa aynısını tekrar yapacaklar çünkü doyumsuzlar. Guy u il tercihinde kaybetmeme rağmen yaptıkları etkinliklerin çoğuna katıldım destek oldum. Sonuç mu ? Atanınca çoğu yok oldu etkinliklere destekleri kesildi. Bence en iyisi siz tevekkül edin gerisi boş.
-
@rootofallevil elense ne olacak ? Olan bizlere oldu adamların işleri hazır
-
Yonetmelige ekleyecegin tek bir cumle ile bu isi cozersin. "İlan edilen kadronun dengi veyahut ustu ek gostergeye sahip herhangi bir kamu kurum ve kurulusunda kadrolu olarak calismiyor olmak." Bu cumleyi ekle isi kokunden cozmus olursun.
-
P40 dan 90 alan arkadaslar ceko ve hukuk dan kac dogru yanlisiniz vardi
-
@beveridge-eğrisi Önceki promosyonda puana göre sıralandı hocam
-
@mercuryist Bu nasıl bir kafa, nasıl bir mantık aklım almıyor ya. Sınavına, mülakata girmeden bilmiyor muydun bunu. Ya her şeyi geçtim merkez uzmansın, 3600 göstergen var. Kaç tane iibf’liye nasip oluyor dguy gibi meslek. Rabbim kararından sual olunmaz ama haketmeyene, burun kıvırana böyle kurumları nasip etme nolur.
-
Ali yildiz denen sahsiyet tekrar turemis bu defa da denetmenlik grubuna yazmis 81 749 diye
-
@adam-simith Ali Yıldız ya efsane olacak ya da yılın trollu...
-
Bukadar kusuratli rakam veriyorsa ustune basa basa belkide dogrudur. Ha zaten troll cikarsada o da farkindadir sanirim silinip gideceginin.
-
Ali Yıldızın mesleğini çok merak ediyorum. Nasıl kurumlarla ilgili böyle net bilgiler verebiliyor.. Nasıl bir bağlantı bu... Hoş maliye duyumları çıkmadı... 20 sini beklemek en mantıklısı galba...
-
20sini bekleyin arkadaslar, sgk bu sabırsızlıkla çekilecek kurum değil, atandığınızda göreceksiniz ki nasıl bir sabır gerektiren kurum olduğunu, kurum çalısanıyım İ.K. da çalışan arkadaşım var, dönüp de soramadım bile başvurular nasıl diye yakışı kalmaz, sabredin arkadaslar.
-
@dehlizs bilgi vermeleri hakkında ne dusunuyorsunuz hocam 85 üzeri vs diye suan belli olmusmudur
-
@ignore hocam o kişi yazdığını gündüz silmişti yeniden mi yazmış
-
Hala inanıyor musunuz Ali yıldıza