10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@müstevfi hocam beyanların doğruluğu ve saydığım nedenler araştırılıyor ona göre liste kamuoyuna sunuluyor. Bu kadar kişi söylenmişse 85 üstü kapatması yüksek cuma günü hep beraber görecez.
-
@urfaspor63 bende +85 ile kapatacağını düşünüyorum zaten hocam .
-
@iktisadihatun hanımefendi sizin söylediginizden hiç kuşku duymuyorum dogrudur lakin merak ettigim husus SGK gibi bir kurumun telefondan bilgi vermesi tuhaf üstelik sadece Çağrılara cevap veren birinin bunları bilmesi şaşırtıcı. Üst düzey karar meriinde olan birinden alınmış bir bilgi olsa bir nebze anlam yükleyecemde ne bileyim çağrılara cevap veren birinin bu denli bir bilgiyi paylasması talihsizlik.
-
@urfaspor63 ben de sızınle aynı fıkırdeyım hocam 2 gun kalmıs zaten sunun surasında yuksek ihtımal face de bılgı paylasan kısı de aradı ona gore yazdı ordan patlak verdi ama bu tarz durumlar kurumun cıddıyetını cıddı anlamda sarsıyor yanlıs bır tutum
-
Sgk bu sene jet gibi calisiyor sanirim resmi aciklama olmadan bilgiler geldigine gore. Oyle gorunuyor ki alim surecinide jet gibi tamamlarlarsa en gec ekim sonu isbasi yaptirirlar.
-
@iktisadihatun daha başvurular dün bitti bu kadar süre içinde böyle bir bilgi verilmesi gerçekten tuhaf. Çağrılara cevap veren beyefendi böyle bir bilgi verse keza yine anlayacam 85 üstü başvuranlar çoğunlukda şuan için kuvvetle muhtemel 85 üstü kapatacak yine anlaşılabilir bir durum ama sadece çağrılara cevap veren bir memurun bu tarz bir yorumda bulunması ve böyle bir bilgiye sahip olması kabul edilebilir bir şey değil. Umarım telefonla bilgi alan dostlarımız ve memur abimiz yanılır.
-
@urfaspor63 kardesim o memur abimiz simdi evine gitti takimi cikartti sortunu cekti yemegini yedi sonra bir bakti disarda hafif esinti var balkona sandalyesini atti sigarasini kultablasini yanina aldi hanim hele bir cay koyda icek dedi. Nerden bilecek buradakilerin yaptigi aciklama ile stresten kivrandigini.
-
Arkadaşlar o telefon numarası hangi birime aitti ?
-
Seksen mi beş? Olmaz böyle.
-
-
Vay anam babam 85 üstü nedir ya guyu il göçü yeni kazandığı halde bilerek başvuranlar kusura bakmasınlar ama şayet sözlüye girecek olursanız inşallah hepiniz sözlüden elenirsiniz:)
-
arkadaslar 20 sinde sadece liste mi aciklaniyor? mulakat tarihleri de belirlenmis oluyor mu? bilen var mi?
-
@lion belki sigara içmiyordur
-
Bir de 85e sormak lazım. Ben hala inanmıyorum.
-
@gaye 8-26 temmuz mulakat tarihleri ilan metninde yaziyor
-
@urfaspor63 icmiyorsada bu aciklamadan sonra iceceeekkkk:) nefes filmi geldi aklima.
-
@lion onu biliyorum hocam eger listedeysek hangi gun girecegimiz belli olmus oluyor mu anlaminda sordum.
-
@gaye tamam hocam bende sonradan farkettim onu sordugunuzu siz nokta atisi tarih istiyorsunuz
-
@gaye evet hocam belli oluyor mulakat tarihiniz.puan sıralamasına gore günde 40 ar kişi olmak üzere bölünüyor komisyonlara
-
@olursaolur anladim hocam cok sag olun. tesekkurler.