10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
85 ama 85 kac deli ettiniz insani bu bilgiyi veren kisiye bidaha telefon actirmasinlar nasil bi rezilliktir bu kardesim ayiptir yaziktir ne yapacagimizi bilemiyoruz
-
Aynen ben 85.14 ile bekliyorum mesela ama belki 85.15 ile kapatacak hayır bu nedir yani.
-
Kurumlara bak ne kadar ciddiyetsiz hal almışlar
-
@olursaolur seneye alım yaparlarsa 6 puan türüne cıkarırlar falan. 4 puan türü az gelmıs olabilir belkı. Sene sonunda gelen ılanda 85 le kapattıysa gecmıs olsun herkese.
-
@tükendikagrubu hem puan türü artışı hem de isi olanların başvuru yapmaktan geri durmaması..
-
Puan türü artisina onlar birbirinin ikamesi diyen arkadaslar p47 nin etkisini gormuslerdir umarim oyunun ortasinda kural degisince olanlari görelim artik is isten gecince ama
-
Kurumların ciddiyetsizligi insanların bencilliği çık işinden çıkabilirsen ..
Biraz daha sabır arkadaslar geçen promosyonu 0.1 le kaçırmıştim nasipten öte yol yok.. -
2016 da trt uzm yrd 84.51 le başvurmuştum 84.56 da kapatmıştı İnş bu da öyle olmaz herkesin hakkında hayırlısı olsun resmi açıklamayı bekleyelim bakalım.
-
kurumdan sızacağını düşünmemekle birlikte artık ilan istemenin anlamı yok ki. istenecekse son 3-6 ay içinde mülakat kazananların mülakatlara 3-6 ay başvuramaması gibi bir şey olmalı. adam guy oluyor daha başlamadan denetmen olmak istiyor. çocuk oyuncağı mı bu?
-
Sahsen p40 puan turunun dahili ile puanlarin yuksege cekildigini dusunuyorum. P40 ile p42 birbirinin ikamesi degil. Girin puan hesaplama robotuna farki gozleriniz ile gorun. En az aralarinda 4 puan oynuyor p40 yuksek cikiyor.
-
@dzndr puanı şişirdiler boş yere akıbetlerini göreceğiz hayırlısıyla ..
-
@olursaolur içlerinde eminim ki işsizlikle boğuşmuş çok kişi vardır. bu biraz gaddarlık oluyor. yoksa iibfli için dışarıda düşman aramaya gerek yok
-
@aslan-reyiz Hocam 85.38 miydi puaniniz
-
birilerinin puan türlerinin değişeceğini halktan önce bilmesi, bilgi sızdırması, birilerinin referansı nereye yazıyoruz diye utanmadan sorması, mülakatlarda telefon trafikleri utanıyorum artık
-
@ragnarnurkse 2016'da istifa ettim ozel nedenlerden dolayi. İssizim ne yazik ki.
-
Istatistik puanı için duyum alan var mi ?
-
Akşam 20:00 de A grubu için etkinlik var arkadaşlar.
-
Cidden doğru mu 85 ile kapattıgı
-
Sonuç nedir şimdi 85 küsürle mi kapattı :)) son kararımız bu mu
-
Arkadaslar bnce bizim biseyler yapmamiz lazim hic ilan gelmiyor haliyle yigilma oldu