10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
ÖNEMLİ : Arkadaşlar BUGÜN akşam 20.00 da twitterda guy ve dguy mülakat tarihlerinin açıklanması için perşembe günüde büyük ihtimalle mhuy ve sgk denetmen yardımcılığı ilanlarının gelmesi için etkinlik yapılacaktır lütfen katılalım!!! etkilinliklerde çekilişler bir sürücü sürpiriz hediye sizi bekliyor aramızda okadar para topladık tagı dahi kendimiz alıyoruz lütfen destek lütfen katılım bu sefer 30 değil 40 50 bin twit olsun hadii görüyüm siziii
-
Arkadaşlar işletme çalışanlar hangi kitaptan çalıştı acaba onerebileceğiniz bı kitap var mı
-
250 mhuy diye haberler cıktı inşallah denetmenlikte gelir
-
Merhaba dostlar. İlanını beklediğimiz Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı ile alakalı Meslek Tanıtım yazımızı tüm yeni bilgiler ile güncelleyerek ve detaylandırarak yeniden düzenledik. Mesleğe, sınavına, yetki yeterlik süreçlerine, yapılan işlere, özlük hakkı ve maaşlara kadar hemen her detayı yazımızda bulabilirsiniz. İnşallah yakın zamanda ilanı da paylaşmak nasip olur
Buyrun;
-
@paretowilfredo bir gelişme var mı hocam
-
@Ceteris Benzer halen dostum.
-
@paretowilfredo mhuy ardından sgdy yazısını yazmanız acaba olumlu bi gelişme mi var diye düşündürüyor
-
aynı şeyi ben de düşünüyrum
-
Beklediğimiz ilan geliyor mu yoksa ? @paretowilfredo
-
@paretowilfredo benzer ama sanki daha olumlu gibi geldi ya da biz öyle istediğimizde mi acaba İnş güzel haberler yakında gelir...
-
@ekonomist piyasada çok fazla işletme için kaynak yok zaten. Ben yargının işletmesi vardı onu okudum bi defa sonrada çıkmış soru-cevap şeklinde yaptım. Yargıyı bilmem ama çıkmış soruları alıp en azından iki kez çözmenizi öneririm.
-
@mrnobody teşekkür ederim .
Burda işletme puanı olan o kdr çok kişi varki ! Nerden çalıştınız diye soru soruyorum kimse cevap dahi vermiyor . Yazık .
-
@paretowilfredo üstad artık ilan zamanı geldide geçiyor çok sabrettik bir açıklama yap de ki : dostlar bu hafta sgk ilana çıkıyor hayırlı olsun de buna çok ihtiyacımız var
-
@paretowilfredo ve puan türü konusunda bilgi bekliyoruz üstat
-
Şu başlığı her görüşümde içim yanıyor. Şu ilan için özellikle çalıştık biz. Çekosuna ayrı işletmesine ayrı. En kötü zamanda bile üç dört ay arayla ilana çıkan sgk, gelmez oldu. Puan türü değişecek dedikoduları da cabası. İnsanın öyle bi küfür edesi geliyor ki yeryüzünde mevcut değil öyle bi küfür, o yüzden susuyoruz. Kimseye olumsuzluk dağıtmayalım diyoruz ama olumlu tek bir şey bile bulamıyoruz dağıtacak.
-
@mrnobody resmen duygularıma tercüman olmuşsun ağzına sağlık
-
@mrnobody resmen şu yazıdan sonra öyle bir of çektim ki karşıki dağlar yıkıldı. Nerde kaldın sgk:(
-
Bazen diyorum şu forumda sgk ilanı bekleyene kadar otur çalış tekrar yap ,bundan önceki 3 mülakata girdin de ne oldu sanki ... sonra 1 saat geçiyor kendimi Sayfa yenilerken buluyorum vay halimize
-
@paretowilfredo hocam puan turuyle ilgili bi gelisme var mi
-
Merhaba dostlar. Olan gelişmeleri bi toparlayayım ancak bu gelişmelerden bir netice çıkarmayın çünkü burası SGK. Şubat ayında ilan planlanıyor. Sayı 300 kişi, puan türü ile alakalı net bir bilgi edinemedim henüz. Puan türü ile alakalı somut bilgi olmadıkça ikili sistem devam ediyor gibi plan yapmak daha anlamlı.
Planlama Şubat ayı için yapıldı bu sağlam sayılabilecek bir duyum dostlar lakin geçtiğimiz gün bahsettiğim bir görüşme var. Bu görüşmede alımın ileri alınması ile alakalı bir talep Başkanlık makamına iletildi. Gerekçeleri dediğim gibi kurumsal bazı talep ve beklentiler.
Ama yine söylüyorum, sınavın bir iki ay ileri alınması, GUY ve DGUY tamamlanınca yapılması çok daha güzel olur bana göre. Puanı yüksek olan arkadaşlar kendi açılarından bakmasınlar yalnızca lütfen. Mesleğe gitmeyecek birileri başvuru yapacağına daha fazla insana yarasın isterim ben açıkçası. Bu yönden KPSS'ye kalmadan alım yapılmalı ama süreç bahsettiğim alımlardan sonraya kalmalı. İlgili görüşme bununla alakalı değildi ancak bu faydası da olabilir kesinlikle.
Şubat ayı gelince bir daha soruşturur son durumu netleştiririz dostlar.