10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Biran önce ilan gelir de bununla ilgili bütün sorular cevaplara kavuşur. {P13 ,P23,P42 ??}
-
İstatistikçi , matematikçi arkadaşlar lütfen etkıblıklere katılalım . Hem iibf ile 1000 denetmen yard a hemde istatistikçilerle olana ! Herkes bu ilanı bekliyor lütfen duyarlı olalım .
-
Meslegi istatistikçiler sahiplenmiş yahu siz SGK denetmeni olmak için mi fen edebiyat okudunuz
-
@tayyar-zorlu hocam şu an bu konunun hiç manası yok bence mesele artık işsizlik meselesi daha önce alınıyor iken şimdi bıçak gibi kesilmesi şimdi ki arkadaşları mağdur eder
-
@tayyar-zorlu Sen iibf okudun da noldu sen de Sgk yi bekliyorsun böyle polemikler hiç sağlıklı durum değil.
-
Arkadaşlar lütfen istatistik, iibf tartışması zamanı değil durduk yere tartışmayın burda yeterince sorun var zaten.
-
@tayyar-zorlu @Maesteo Böyle konuşmalar olmasını istemiyorsak herkes haddini bilmeli .
-
Hepimiz aynı yoldayız. Bunun a fakültesi b fakültesi ayrımı yok. Böyle ayrıma gitmekte ayrı gereksiz. Birbirimizin kalbini kırmayalım.
-
@mbguy Katılıyorum birlik beraberlik olunması gerekirken böyle polemikler ayrışmaya sebep olur .
-
@istkç-m Senin ergen ergen atarlarnı okumak zorunda değilim kiminle bir sorunun varsa özelden yaz tartış konuş burda bu kadar kişi senin atarlarını okumak zorunda değil.
-
@maesteo Görmek istemeyen çekip gider arkadaşım özgür bir ortam burası .
-
@istkç-m hastamısn sen ben sayfa da boş tartışma dedim senin yazdığına bak . İşine bak burda milleti rahatsız etmeyelim
-
@maesteo Bak arkadaşım ben orada cevap verdim polemiği kapattım uzattan sensin .
-
Herkes gergin zaten. Böyle ayrimciliklara hiç gerek yok. Herkes kendini düşünür olmuş. Hiç bir kadro kimsenin tekeli değil. Biz de eğitim hayatımızda sadece toplama çıkarma yapmayı olasılık hesaplamayı öğrenmedik. Ama böyle bi algı var nedense ve bu tartışmalar gerçekten üzücü. Herkes ekmeğinin pesinde evet ama acılan binlerce iibf kadrosu yanında 100 kişilik bi ıstatistik-matematik alımı kimseyi rahatsız etmemeli.
-
@mat06 Karseşim bende senin gibi düşünüyorum zaten istatistik alınmasın gibi birşeyde demedim sadece yeni tartışma çıkarmayın diye yazdım arkadaşın beni etiketleyerek yazdığı cevapta sanki öyle diyormuşum gibi itham etmesine cevap yaZdım ama uzatmadım ilan gelsin hepimiz için umut olacak şekilde.
-
Bencil olmayalım lütfen sadece 300 kişilik iibf kadrosu da gelebilir yazılmış yanında 100 kişi İstatistikçi alınmamış olsa bile . Birlik beraberlik saygı içerisinde olalım. İşsizlik çok zor bir durum evet . Bize açılan sadece 100 kişilik güzel bir kurumda güzel bir kadro var ve kaybetmek istemiyoruz .
-
Ben bugüne kadar yapılan etkinliklerde elimden gelen desteği verdim. Banane de diyebilirdim. Dguy ya da guy mülakatları zerre alakadar etmez beni oysa ki . Işsizlik zor gerçekten çok zor
-
@tayyar-zorlu bu arada dostum biride çıkar bir gün der ki SGK da iktisat maliye kamu yönetimi işletmecinin ne işi var sadece çeko mezunları olsun nasıl olsa onlar iş kanunu sosyal güvenlik hukuku onların ana dersi derse sende istatistikçiler gibi ortada kalabilirsin
-
Bu konuyu uzatan her kim olursa arkadaşlar biz de onu görmek istemiyoruz . Ya özelde devam edin bu kavgaya ya da biz kapatacağız tartışmayı.
-
Provokatif içerik kaldırılmıştır.