10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref bu arkadaş niye yasaklandı?
-
@beveridge-eğrisi bence her başlığa etkinliği paylaştığı için
-
Arladaslar kuruma ve cimere bu puan turu meselesini iletelim ki ilan gelmeden calisalim. Yoksa cok magdur olucaz
-
tek puan turu olsun kı azcık puanlar dussun eskıden de tek uan turuydu sgk da
-
@adam-simith eskiden hangi puan türüyle alıyordu hocam yeni puan türlerinden hangisine denk geliyordu ?
-
@jan-vesely yeni puan türlerindem hiç birine denk gelmiyor. Yüzde on çeko on işletme ve diğerlerinin olduğu bi puan türüydü. İşletme ve çeko eşitti
-
@adam-simith illa bir taraf mağdur olsun yani. Bir sene boyunca emek veren bir kesimin hakkı yensin. Ne güzel iş.
-
@adam-simith aynen p23ü yüksek olduğu halde P42 puanı düşük olan biri - veya tam tersi - giremesin ama yeter ki puanlar düşsün . Adalet anlayışınız harika!
-
kim hangi puanı yüksekse diğer puanla alım olmasın diyor malesef. sorsan kurum mevzuatına uygun olduğu için iş hukuku bilenler girsin der.
-
Bnce kurumun yapması gereken her iki puan türünden de almak ilk basta nasıl karar alındıysa o yönde karar vermek. Cnkü p42den alırsa p23cüler magdur olacak p23ten alırsa p42ciler magdur olacak. Yani bu tip bir magduriyet yaratmamalı.
-
Merkez bankası mülakat sonucları açıklanmış. 100 kişi gitti. Ha gayret.
-
@872 ilen ne zaman gelmişt hocam. 18 kpss sinden sonramı?
-
@872 ilen ne zaman gelmişt hocam. 18 kpss sinden sonramı?
-
@872 100 kişiyi doldurdu mu acaba? TCMB başlığındakiler tepkili gözüküyor
-
@mrnobody evet hocam 2018.
-
@arven16 hocam hiç bilmiyorum. Liste yok tc ile giriliyor sonuca.
-
Bence önemli olan hangi puan türünden alım olacağından ziyade şu mülakatlar açıklanıp önümüzün açılması yoksa aynı kişiler bu sınavlara girer durur.
-
Herkes bu pastanin için de yer almak istiyor arkadaşlar bencilliğe lüzum yok . Alışılagelmiş ilanın olması herkes için Makûl olacaktır.
-
Ortada ilan namına yaprak kımıldamazken herkes puanın derdine düşmüş. Sgk özelinde demiyorum genel olarak ilanlar için sesimizi duyurmadiktam ve ilan gelmedikten sonra puan konuşmak yersiz, ha duyum olur bi kıpırdanma olur bi şey olursa sadece puan türleri için bile etkinlik yapalım eyvallah ama bu şekilde bi kazanim elde edemiyoruz.
-
Ben ilanın seçime yakın geleceğini düşünüyorum seçimden sonra mülakat olur sadece tahmin