10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@adam-simith p42 83.7 siralama 910
Hukuk 30.5
İktisat 18.5
Maliye 30.25
Ceko 15.25 -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Dostlar henüz bir gelişme yok, ilanın gelişi çok gecikmeden planlanıyor. Tarih vermek istemiyorum kurumun belirsizliğini baz alarak ancak çok uzak değil. O süreç içerisinde de diğer koşullar netleşecektir. O durumda da paylaşacağım.
@paretowilfredo ustad burda ilanin gelmesinin cokta uzak olmadigini soylemistin ana isteftis sayfasinda idi sanirim orda da suan icin uyandirmayalim biraz daha uyudun vakti grlince ben kaldiririm demistin
Hangisi daha somut yada guncel
Yakin zamanda ilanin gelup cok fazla bekletilmeyecegi mi yoksa ilanin bi muddet daha gelmeyip bekleyecegimiz mi?
-
@yamanoglan Dostum sana bir önerim var yanlış anlamazsan Bu uğraş, yani sürekli ilanın ne zaman geleceğine dair harcadığın uğraşın yerine çalışma ikame etmelisin. Her cümlemden bir şey çıkarmana gerek yok, orada şakayla karışık takıldım sana. Bu evhamlı tavrın içindi bu da. Bi sakin ol dostum, biraz gevşe. Gelecek olan illa ki gelecek. Biz de bilgi alırsak paylaşacağız. Sen gelecek olan ilanlara hazır olmaya bak. Ben öğrendikçe bir şeyler bilgi paylaşıyorum zaten.
-
Eyvallah @paretowilfredo ustad anlayisin icin ve onerin icin tesekkur ederim
Haklisin evham yapiorum biraz ve belirsizlikler bizleri cok yipratti oyuzden sordum... eminim ki herkes benim gbdir stresli ve evhamli bikkin haldedir...
Tesekkur ederim ustad hani seni de soru yagmuruna tutuyorum / tutuyoruz hakkini helal et -
Arkadaşlar içeriden aldığım haber cumhurbaşkanlığından talep edilecek atama talep yazısını bakan hanım imzalamamış yani süreç uzayacak yazı bulur ilan diyorlar
-
@vforvandetta puan turu hkkinda bilginiz var mi
-
@vforvandetta milletten oy isterken bürokraside işler daha hızlanacak yeni sistemde dememişler miydi? Ah ah söylenecek o kadar çok şey var ki zaten anlayan anlamıştır..
-
@vforvandetta, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar içeriden aldığım haber cumhurbaşkanlığından talep edilecek atama talep yazısını bakan hanım imzalamamış yani süreç uzayacak yazı bulur ilan diyorlar
tamamen yıldırma çalışmaları , bunun izahı yok gelmeyin diyolar
-
Hep bir dillerde dolaşan Mhuy ilanı ve halihazırda olan sgk dnt yard ilanları gelmek bilmedi ne diyelim hayırlısı
-
@paretowilfredo üstad yazı bulur ilan diyorlar siz ne düşünüyorsunz?
-
@vforvandetta nereden duydunuz hocam bana pek mantıklı gelmedi açıkçası
-
@kuşçubaşıeşref valla bir bakan cumhurbaskanligindan gelen yaziyi imzalamayacak
Sanki biraz duyumu veren kiisini sahsi dusuncesini de iceriyor gb geldi bana
Ama cumhurbaskanligindan gelen yaziyi bakanin kmzalamama imkani olasiligi hic yok bence -
@yamanoglan öyle değil sanırım. Kurum CB lığına izin yazısı gönderir onu imzalamamış. Kurumdan gidecek izin yazısı yani
-
@aybala iyi de o zaman 2019 boyunca demek ki kurum hiç kimseyi almayacak yaşın olunca ne değişecek onu anlamadım
-
@vforvandetta, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@aybala anladim bende diyorum ki cbligindan giden yaziyi imzalamama gb luxu olamaz cumhurbaskani bakanlarin amiri
Imzalamitorum diyebilir mi heleki secim oncesi -
@yamanoglan hocam cblıgına atama talebinde bulunulacak yazıyı bakan hnm imzalamams cblıgına sgkdan talep olmamıs yani öyle diyor arkds
-
Sgk ilanı gelmeden kanser olmaya basladık sanırım ilkpuan türü değişecek dendi falan tek puan türü şimdi de yazın gelir ilan deniyor. Valla bilmiorm garip olaylar
-
@vforvandetta Bunun anlamı 2019 da SGK alımı olmayacak . Yazın ne alaka?
-
Eğer 2019 kpss den sonra gelirse 89 un altına düşmez iki puan türü olursa. ama bence kpss den önce gelecek.