10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref sanmam heriki puanda iken tutupta cekolu puan turu varken baska bir cekolu puan turune gecmez
Eskisinde hukuk maliye iktisat ceko nasil varsa bundada ayni sekilde olur diye dusunuyorum -
@paretowilfredo hocam iskur istihdam uzman yardimciligi p40 i kabul etti sgk denetmenlikde p40 a gecebilir mi supriz yapip sizce ne dusunuyorsunuz
-
Yeni yıla yeni ilanla girsek keşke. .Gelen ilanlar yds ve 3 /5 kişilik alımlar. .
-
@denetcii olmuyor maalesef hocam
-
@yamanoglan görelim bakalım hocam
-
@paretowilfredο ustad ocak ayinda gelirmi.ilan ne dersin
-
herkese iyi yıllar 2019
herkes için güzel hayırlı olur inşallah -
2019 da denetmen olalım inş o sene bu sene olsun
-
@ignore amin
-
@1234sd amin insallah
-
Cok merak ettigim bir sorudur hep. Hukuktan mezun olup da guy yada sgk den. yardimcısi olan var midir arkadaslar?
-
Pareto üstad pek yoksun bu aralar genel olarak ilanlardan bir haber durumu var mıdır acaba ?? ( tüm ilanlardan )
-
@872 Görmüştüm bir tane ama hangi ünvan olduğunu hatırlamıyorum.Sgk denetmen yardımcısı olabilir
-
Normalde her sene düzenli gelen sgk ilanlari biz puanlari aldigimiz icin gelmek bilmiyor
-
@yamanoglan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@paretowilfredο ustad ocak ayinda gelirmi.ilan ne dersin
@paretowilfredο ustad
-
Yok mu bir hareketlilik. Bi duyum. Vallahi yorulduk artik. Bi yandan ilan gelecek mi derdi bi yandan gelirse hangi puan turunden alacak derdi. @pareto_wilfredo ustat bize iyi haberler ver
-
Yanlis etiket olmus @paretowilffredo
-
@johnstuartmill 2018 kpss den önce ilan gelecek diyolardı. Bizde şimdi gelmesin puanı alalım öyle gelsin diyoduk. Duam kabul oldu zaar. Fakat ayarını tutturamadımsa demek.
-
@paretowilfredo kpss öncesi gelir mi?
-
@872 hocam ben b kadro memur bile gordum ama onlar da kurumici unvan degisikligi sinaviyla avukat oldu hem de iyi bir hukuk fakultesi mezunu.ama boyle nadir hocam onu da belirteyim.