10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo üstad 300 kişi sadece İİBF ye verilen kadro mu yoksa içinde istatistik de var mı?
-
@bcbc3434 300 kişilik olması durumunda yalnız İİBF olması daha yüksek ihtimal dostum. 250-50 gibi bir oran da olabilir ancak %100'lük bir bilgi edinemedim içeriği hakkında.
-
Umarım ilan gecikir ama kpss öncesi gelmesi şartıyla dguy,guy kaymakamlık ve hakimlik açıklanana kadar.
-
Valla arkadaşlar bu ilandan önce guy dguy sürecini bitirmek için baskı oluşturmak lazım. Bu ikisinden birini kazanırsam 88.5 puanla aranızdan çekilicem ki benim gibi yüzlercesi vardır.
-
"iibf mezunları bu kadroyu bir basamak olarak görüp hemen terk ediyorlar bu yüzden matematik istatistik mezunlarına yöneldik" demişlerdi. bu düşünceleri değişti mi ki sadece iibf mezunu almayı düşünmeye başladılar ilginç
-
@beveridge-eğrisi aynen benimde 91 puanla başvurmam dguy guy dan biri olursa
-
Henüz cok erken ama iki puan turu de olursa kac puana kadar duser tahmin var mi acaba? Diger sonuçların belli olmayacağını da varsayarsak. Onlarin neticelenecegi yok çünkü. Mulakat tarihi belli olsa açıklanması aylar surer. O opsiyonu unutunuz bence.
-
@kaimoğlan tahmin etmek çok zor ama kaymakamlık,rekabet,kvkk açıklanır şubat başına kadar. Asıl önemli olan iş müfettişliği ile sgk müfettişliğinin açıklanması.Şu 5 alım açıklansa puanlar düşecek aslında.
-
Katılıyorum şubata kadar onlar açıklanır maliyede şuanda taşlar yerine oturmadı dguy guy sürecinin sonuçlanması zaman alabilir bu ilanı nerdeyse 2 sene olcak bekliyoruz ben biran önce ilanın gelmesi taraftarıyım zaten atansak bile işe başlaması 1 yılı buluyor süreçler çok uzun
-
@jan-vesely ben de öyle düşünüyorum. zaten guy dguy süreci bitince önümüzden pat diye 1300 kişi gitmeyecek. puanı yeten birçok guy başvuracak her zamanki gibi.
-
@paretowilfredo En başında söylediğim gibi
250+50 geleceğini düşünüyorum puan türünde bi değişlik olacağını sanmıyorum bekleyip görelim ustad. -
İstatistik ile birlikte 300 olursa İİBF için puanlar iyice yükselecek.. İnşallah kabul edilir Nisan-Mayıs’a ertelenir @paretowilfredo hocam
-
@paretowilfredo çok doğru söylüyor... Herkes kendi koşulları doğrultusunda hemen ilan gelse istiyor ama hep aynı kişiler potalara giriyor... Umarım hepsi olmasada bazı süreçler bittikten sonra gelir... Hepimiz için Allah tan hayırlısı... Nasipse gelir....
-
@ignore ilanın geç gelmesi konusunda genel bi görüş var sanırım ama buna katılmıyorum. Şoyle ki diğer süreçlerin (guy,dguy vs) ne zaman biteceği meçhul ki varsayalım ki kpss sonrasına kaldı o zaman sgk denetmenligi de o zaman gelsin? Bir ikincisi ise bizim ilan geç gelsin temennimiz yerine "ilan hemen gelsin aceleyle sonuclansin ve ikinci ilan icin zaman avantajımızı kullanıp o ilan için taleplerimizi arttıralim" şeklinde olmali. Yine varsayalım ki birinci ilan kpss sonrasına kaldı onun mülakatı açıklanması atanması vs yine 1 sene sürüyor en kötü peki sonra ne olacak 2017 kpss ve 2020 kpss arasında sadece 1 tane denetmenlik ilanına mı razı olalım? Demek istediğim sadece 1 ilanın geç gelmesi temennisinde bulunmak yerine ilki hemen gelsin diğeri için de yol açılsın.
-
@gresham-t Sonuna kadar katılıyorum hocam
-
kaçlara kadar gelir bir fikri olan var mı bu konu da
-
@gresham-t kesinlikle hocam cok dogru,daha oncede soylemistim bir ilan bollugu var da ertelensin biraz daha demek gibi ultra luks secenegimiz mi var anlamiyorum ki bu gidisle guy dguy mulakatlari en erken marta kaldi aciklanma gvs is basi derken temmuzu bile gorebilir o zaman temmuza kadar gelmesin mi ilan,nasil bir dusunce yapisi artik kestiremiyorum belki mulalat sansim bile olmayacak ama ilan gelsin istiyorum el vicdan.
-
@paretowilfredo puan türünün p48 olma olasılığı var mı
-
@gresham-t İkinci ilanın gelmeyeceğini sizde iyi biliyorsunuz Bence Hocam.
-
@gresham-t çok haklısın dostum. İlan zaten yeterince gecikmedimi? Birde guy olan bi adam yada il göç e atanan bi adam sgk ya da başvuracaktır sonuçta taşranın en gözde uzmanlığı. Puanı sınırda olanlar olaya kendi gözleriyle bakmakta haklılar tabi ama bu işin çözümü ilanın gecikmesini istemekte midir? Yoksa bir yılda bitmek bilmeyen sınav süreçlerinin hızlandırılmasını istemekte mi?