10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Yedeklerin tercih sonuçlarıda açıklandı acaba hareketlenme olmaz mı ?
-
Bakanın ve sgk tweetinin altına yazalım arkadaşlar. Fırsat bu fırsat.
-
@paretowilfredo üstad ilan ile ilgili gelişme duyum yok mu daha çok bekler miyiz?
-
Bu ilanı da amma bekledik. SGK gerçekten moral vermekten öte moral bozuyor. Epey bir süre alım yapmazlarsa bu kalede gitti demektir. En azında 300-400 kişi atanınca eksilme oluyordu.
-
@paretowilfredo son durum nedir?
-
Şu taga bakanı,bakan yardımcılarını, sgk başkanını etiketleyip 2-3 tweet atalım arkadaşlar. Oturarak ilan gelmiyor.
#iibfSGKdanİLANistiyor -
Adam p42 diye tutturmuş tivit atıyor. Öbürü sadece p23 istiyor, yani şimdi birlikte hareket edip ilan getireceğiz öyle mi ? Puuuuh
-
İlan gelmedikten sonra ne p42 nin ne p23 ün anlamı var olmayan ilan için birbirimizi yiyeceğimize destek olun sesimizi duyuralım
-
Iki tweet attım birkaç tweet görünce bıraktım amaç ilanın gelmesi değil mi? Niçin puan türü ile ilgili atılıyor ki? Birlik olamıyoruz
-
@pareto_wilfredo üstad sizde unuttunuz bizi bir ses bir haber sessiz bekleyişler ne olacak halimiz
-
@snmrhn @Simón-Bolívar Merhaba dostlar, alım planına dair durum halen stabil hatta çok geciktirilmek de istenmediği iletildi bana ancak puan ile alakalı verilmiş bir karar öğrenemedim henüz. Beklemeye soruşturmaya devam.
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad bu kadarı bile bizim için bir teselli bir nefes molası gibi oluyor peki tek puan türünde olması konusu hala gündemde mi
-
@snmrhn Son duyduğum bilgi bu olduğundan ve aksini duymadığımdan şimdilik evet dostum. Ancak ilan gelene kadar son ilan koşulları geçerlidir bence. Bakalım netleştirmeye çalışıyorum geçen ilanda olduğu gibi dostum. Estağfurullah, siz gönlünüzü ferah tutun, çalışmalarınızı sürdürün. Biz geri kalan kısımlar için çalışmaya devam ediyoruz
-
@paretowilfredo aslinda su mualakat sonuclari aciklandiktan sonra gelse super olur mukerrer basburular hic degilse azalir
-
Ilanin gelecegi hususunda bir duyum var lakin kaymakamlik ysk dguy gecen seneden yapilipta aciklanmayan misal is teftis mulakatlari aciklandiktan sonra gelse daha iyi olur oyuzden acele etmeye gerek var mi bilmiyorm sonucta ilan gelecek ve su sartlarda mulakatlarin aciklanmadan gelmesi yine bir cok kisiyi etkileyecek oyuzden mulakatlar aciklandiktan sonra gelsin ve mukerrer basvuru olmasin...
-
Duyum derken de benim sahsi duyumum degil pareto ustadin dedigini demek istedim yanlis anlasilmasin
-
@yamanoglan Bunu SGK'dan talep etmekten daha önemlisi bir türlü süreçleri tamamlamayan kurumlardan süreçleri ilerletmesini talep etmek dostum. SGK Kurumları beklerse gerçekten daha çok bekleyebilir.
-
@paretowilfredo evet haklisin ustad bu hususta diyebilecegik bisry yok ama su da bir gercek mulakatlarin acikkanmasi icinde gerek sizler gerekse biz adaylar talep edioruz ama bundada bir netice elde edemiyoruz...
Yani yukari tukursen biyik asagi tukursen sakal -
Sadece tek puan geçerli olsa haksızlık olur 2 puan geçerli olsa bu da haksızlık olur deniliyor. Sanırım bu işin orta yolu yok
-
@paretowilfredo peki puan hususunda ogrenemedin ustad ama ongorun var mi her ikisi mi olur sade p42 mi yoksa sade p23 mu olur ? Bi ongorun varmi bu husuusta