10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@lion Bekleyelim görelim çok kalmadı zten.
-
9 gün ara var o ara açıklanacaktır Dguy . @maesteo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@mrnobody Evet girecem ve inanıyorm bu süreç uzadı doğrudur açıklanma yazmayacağını düşünüyorum ve dguy Guy ortak çok fazla kişi var Guy dan önce açıklanacaktır, bekleyelim görelim
-
@Maesteo @kuşçubaşıeşref inşallah dediğiniz gibi olur.
-
@mrnobody inşallah dostum bizde öyle umut ediyoruz
-
@maesteo sınav sonuçları ve mülakatların açıklanmasında olduğu gibi bakan beyin onayına giderse 9 günde açıklanması çok zor olur.
-
@beveridge-eğrisi benimde tahminim bu yönde. Alımlar referansa göre değilde liyakata göre olsaydı dediğiniz mümkündü. Ama o liste bakan bakan, vekil vekil gezmeden, en az beş kere değişmeden yayınlamaları zor. Daha arka planda dayılar kapışacak falan zor iş bunlar.
-
@mrnobody Ben aksini düşünüyorum liyakat demek 3 dk değilde 15 20 dakika mülakat ve ciddi bir değerlendirme demek bence, ama neyse bu konular ayrı inşallah dediğim gibi olur her yıl olduğu gibi hızlı biter ben öyle umut ediyorm.
-
@maesteo çok kalmadı diye diye 1,5 yıl olmuş
-
@ist_123 Hocam dguy , Guy mülakatı için demiştim
-
Herkes umudunu kesti galba sayfa çok sessiz her yıl düzenli gelen sgk ilanı bu sene gelmez oldu
-
@jan-vesely evet her sene gelen ilan bu sene biz puanları alınca gelmiyor malesef... Ama benim anlayamadığım şu bu ilan tamamen Red mi oldu, Sayı mı azaltılması istendi, ertelendi mi olumsuz duyumlar var ama şu sebepten böyle denmiyor ve bu belirsiz durum hepinizi daha da yoruyor malesef...
-
tamamen tahmin olarak söylüyorum bu ilan yakın zamanda gelmez çünkü çok sessizlik oldu kimse bel bağlayıp kendini tüketmesin başka şeylere odaklansın zaten gelirse direkt mülakat gidersiniz
-
İlanın akıbeti konusunda kısmen olumsuz haberler almakla birlikte tümden reddedilmedigini kesin olarak söyleyebilirim.
Ne yazık ki A grubu ilanlarında bu yıl bildiğimiz,bilmediğimiz bazı kurumların talepleri kısıldı veyahut tümden reddedildi.Bunu Bakanlıkların birleşmesinden,yeni yönetim sistemine gecmemizden kaynaklanan bir süreç olarak yorumlayabiliriz. Ne yazık ki bahsi geçen süreç bize denk geldi, ihtiyatlı olmakta fayda var dostlar. Dönüp dolaşıp birçok şey Strateji ve Bütçe Başkanlığında tıkanıyor. İnşallah daha fazla yipranmadan,çevremize karşı daha fazla mahcubiyet hissetmeden bu süreci atlatmamizi diliyorum.
Bizler calismalarimiza devam edelim, yavaş yavaş rayına oturmaya başlayınca gerilerde kalmayalım. Biliyorum bunu artık çok işitiyoruz ama malesef çalışıp bekleyeceğiz. Allah yardımcımız olsun.
Bu vesileyle hepinizin Kandilini kutlarım, dualarinizin kabul olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.
-
@aristotales açıklama için çok teşekkür ederiz üstad sizlerinde kandili mübarek olsun...
-
gelmemiş ilan için başlık 200 sayfa olmuş bile. yazık ya
-
@aristotales yine Naci Ağbal'ın insafına kaldık demektir.
-
@aristotales 100-150 kişi geleceğine hiç gelmesin
-
@bcbc3434 katılmıyorum.. Hatta artırıyorum 10 kişi de olsa gelsin. Ne demek hic gelmesin yapmayın Allah aşkına. 300, 400 kişilik gelse bu sefer sınava giremeyecek biri 1000 kişilik gelmeyecekse hiç gelmesin diyecek, sonra başka biri 2000 kişi için aynı şeyi söyleyecek. Birde guy, dguy'dan sonra gelsin diyenler umarım mutludur. Senede 2 kere gelmesi en muhtemel ilan olan sgk 2 sene de 1 kere bile gelmeyince ben görürüm geç gelsincileri.
-
belki de pollyanna dersiniz ama acaba GUY-DGUY'un bitmesini bekliyor olabilir mi bakanlık malum aldığı personeli DGUY'a kaçırmamak açısından
-
@aristotales reddedilmediyse az mı gelecek şimdi nasıl olucak yanı,? Ya da reddedilecek mi ilerleyen sürecte