10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@maesteo 2017 ilanında neden sadece 2017 kpss kapsadı sora bilirmiyim ?
-
@istkç-m cunku 2016 kpss tek sene gecerliydi
-
@istkç-m 2016 KPSS puanları 1 yıllık geçerli olduğu için olabilir mi
-
@gizem2020 @b-ays Bilgileriniz için teşekkürler ama ben yukarıda söylediğim gibi
sözümü yineliyorum , umarim biran önce ilan gelirde anlarız herşeyi . -
Şimdi diyelim ki dguy guy mülakatı açıklandı sgk ilana çıktı yeni guy olan birini sgk ya sırf guysun diye almamazlık yaparlarmı arkadaşlar geçen sene sanki öyle birşey söylenmişti
-
@jan-vesely guy'ken denetmen yardımcılığına geçen birkaç kişi duydum hocam, özellikle boşta adamlar alınıyor gibi bir genelleme yapılamaz bence
-
Söz konusu 300 rakamı umarım iibf+istatistik olarak değildir çünkü 100 kişi daha az almak tam anlamıyla haksızlık. Puanlar yükselmesi daha az kişi demek maalesef umarım böyle olmaz. Kişisel düşüncem istatistik mezunlarını da mağdur etmeden daha uygun bir meslekte kadro açıp sgk denetmenliği komple iibf mezunlarından almak lazım.
-
@jan-vesely geçen alımda bu konuda komisyon hassas davrandı diyorlardı ama ne kadar doğru bilmiyorum.Aslında olması gereken de bu.Dışarda işsiz ya da özelde sürünen gençler varken Guy olan adamı almaları haksızlık.
-
@jan-vesely 9. Promosyon da hiç bir guy alınmadı boşuna guy olanlar başvurmasın başkalarının hakkını gasp etmiş olurlar
-
@kuşçubaşıeşref evet 9. Proda alınmadi ama ondan öncekilerde böyle bir şey söz konusu değildi . Burda yarışan bilgi ve yetenek olmalı . Diğer türlüsü adaletsizliğin temelini oluşturuyor. Sonuçta vhki alimi veya önlisans kpss değil bu kariyer meslek
-
Dguy ve guy mülakatı ne yazıkki 2 aylık süreç içinde yapılamaz arkadaşlar bu kesin bilgi çünkü kurum içi müdür , müdür yrd. Ve uzmanlık yeterlilik mülakatları var. Bunlar en azından 2 aylık süreci kapsıyor
-
@jimbombom iibf mezunlari kurum içinde denetmen yardımcılığını beğenmeyip bırakıyor ve bunu yönetimdekiler farkında sizin dediginiz gibi olcağıni dusunmuyorum bir istatistikçi olarak dua edin 200 kişi verilmesin iibf ye bu ilanda.
-
@müşrif inşallah hocam inşallah
-
@agustcomte hocam sizin dediğiniz teoride doğru ama pratikte değil bence hele ki bu işsizlik ve ilansızlıkta bir guyun bir SGK denetmenliğine geçmesini doğru bulmuyorum aynı maaş ikisi de taşra merkez uzmanlık ve müfettişlik olur anlarım ama şu an için aynı yatay meslek ben doğru bulmuyorum ama ilan bol olur herkes istediği yere gitsin okey ama bazen teori değil pratik daha gerçekçi
-
@cafucarlos amin hocam inşallah gönlümüze göre olur
-
Ben GİB’in GUY’dan çıkışların rahatsız olduğunu duymuştum ve genelde SGK Denetmenliğine geçildiği için bundan sonra Guy olan birisinin alınmayacağı duyumunu aldım. İnşallah GUY olan arkadaş kendi ailesi aklına gelirde işi olmayan diğer arkadaşlarıda düşünür başvurmaz
-
@istkç-m 2016 puan sistemi değiştiği için o yıl geçmiş puanlar geçersiz sayıldı yani sadece 2017 ye özel bir durumdu.
-
Bu ilan gelse de artık, nereden çalışsak diye konussak.
-
@gizem2020, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Ben GİB’in GUY’dan çıkışların rahatsız olduğunu duymuştum ve genelde SGK Denetmenliğine geçildiği için bundan sonra Guy olan birisinin alınmayacağı duyumunu aldım. İnşallah GUY olan arkadaş kendi ailesi aklına gelirde işi olmayan diğer arkadaşlarıda düşünür başvurmaz
O zaman guy olan kişilere insanca muamele yapsın kurumun kendisi. 20 yıllık düz memura ezdirmesin yıllarını okula verip kanunları hatim edenlerin yerine. He SGK da yok mu var ama çalışma huzuru paradan önce gelir. Milyonlar da alan huzur yoksa hiç anlamı yok. Şartlar ve imkanlar kişiden kişiye göre değişir. Guy olup da SGK ya niye başvurdun veya niye alındı demem. Veya SGK olup memleketine guy olmak isteyen. He kadro az işsizlik var diyorsanız bunun muhattapları biz sınavlara çalışanlar değil bizi donanımım olarak hukukçularla yarışır kadar hukuk muhasebecilerle yarışır kadar muhasebe ve diğer dersleri de aynı şekilde bilenlerden olan tüm iibflileri zabitaliga bim kasiyerligine rıza göstermek zorunda bırakanlara isyan edelim!
-
SGK kurum için yükselme sınavı ilanı yayınlamış
https:/ /www.memurlar.net/haber/803711/sgk-gorevde-yukselme-ilanini-yayimladi.html?amp=1&__twitter_impression=true