10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mrtvrt fakirin ekmeği umut işte
-
Beyler zaten 2017 kpss puanı ile sgk alımı olmadı mı bu ilan 2018 kpss a ya gelecek. Yani guy ve dguydakilerin olası gelecek bir sgk ilanını etkilemesi nasıl olacak onu anlamıyorum ben, aydınlatırsanız sevinirim. Evet 2017dekiler 2018 kpss yede giriyor da herkes ilk girdiğinden yüksek alıyor gibi bir durum yok bence
-
@mehmetkvl 2017 kpss puanı geçerliliğini muhafaza ediyor .
-
@walras12 yani olası bir sgk ilanı 2017 ve 2018 şeklinde mi çıkacak.Kesin mi yani bu 2017 puanı ile alım oldu zaten anlamıyorum
-
MGK uzman yard açıklanmış sağlam 20 kişi daha gitti
-
@mehmetkvl evet aynen öyle. İyi de 2017 puanıyla sadece 1 defa sgk ilanına başvurabilirsin gibi bir kaide yok ki, sınav puanı 2 yıl geçerli. 2 yıllık süreç içerisinde gelen bütün ilanlara başvurabilirsin.
-
@mehmetkvl tek yıl puanı istisnaydı hep 2 yılın puanı geçerliydi yine öyle olacak. Guy-dguy kitlesi öyle bir kitle ki açıklansa buradaki taban puanı 3 puan çok rahat indirir ancak en erken mart sonunda kazananlar belli olur. Şu an ilana çıksa gibten daha önce sonuçlanır süreç. İnsanlar yıldı artık.
-
İş Teftiş ve SGK Müfettiş sonuçlarının açıklanması Denetmenlik ilanı için çok önemli. Sonuçta oradaki 130 kişi yüksek puanlı olanlar.Bizim onlarla birlikte Mustafa Apaydına durumu iletmede yardımcı olmamız lazım. Diğer kurullar bir bir sonuçları açıklarken SGK’nın böyle yapması çok garip.
-
@ds1966 arkadaşa katılıyorum. Puanı kritik olanlar için bu iki alımın açıklanması şart.Bugün 20.00'de sgk denetmen yardımcılığı etkinliği var bu konuyu etkinlikte ilgili bürokratlara iletelim.
-
Merhaba dostlar. Öncelikle tartışmaları kişilleştirmemenizi rica ediyorum sizlerden. Malesef bu ikiliklerin en büyük sıkıntısını biz çekiyoruz.
Ben ilanın mevcut alımlardan sonra gelmesini müdafaa ederken kastım durumun daha iyi olması seçeneğinden uzak kalmak değil. Tabi ki her zaman daha iyisini daha makul ve faydalısını savunuyorum. Ama mevcut koşullarda optimum çıkış yolunu arıyorum. 9. Promosyonun her şeyiyle 1.5 yıl sürmesi gerçeği peşpeşe iki alım sürecini kurumun yürütmesini beklemek imkanını oldukça azaltıyor.
Diğer yandan çok yükselecek taban puanların bugün için kimse açısından müspet bir tarafı yok. Tabi bir taraftan şunu demek doğru değil. Bu süreç mevcut alımlardan sonra başlasın,üstüne üstlük şu puan türü olsun, şu kişiler bu kişiler girmesin demek ilk talepteki halis beklentiyi nötrlüyor.
En optimum ve en faydalı olacağını düşündüğüm seçeneği her fırsatta dile getiriyorum. Bu beklentimin sebebi de mevcut sürecin umulduğu kadar çabuk neticelenmesini beklemenin zor olmasıdır.
Hayırlısı olur umarım herkes için. Tartışmaları kişiselleştirmeyin dostlar tek ricam bu. Herkese iyi forumlar.
-
Arkadaşlar 20:00 twitter etkinligi var katılalım hep beraber.
-
Bide gib anasayfaya girerseniz müdür ve müdür yardımcılığı mülakatlarınin tarihlerini ve O tarihler geçmeden guy ve dguy mülakatlarınin yapılma ihtimalinin çok zayıf olduğunu göreceksiniz . Pareto hocanın dediği gibi süreç inanılmaz uzun mülakat açıklansın diye 7 ve 8 ı 2 ay, 9 u 6 ay bekledik umarım 10 biranönce gelir ve sonuçlanır temennim ve isteğim benim budur.
-
@paretowilfredo senin iyi niyetinden halis düşüncelerinden şüphemiz yok üstat. Biz İibf liler için uğraşıyorsun hepimiz bunun farkındayız elbet içiniz rahat olsun.
-
@paretowilfredo ustad 300 kisilik alim sadece iibf mi olacak yada 400 iibf veya 300 iibf 100 istatidtik gelme gb bir durum var mi ?
-
@yamanoglan Ben eski ilanlara arşivden inceledim {P13} istatistikçinin olmadığını ilan görmedim eger ilan söyledikleri gibi 300 kişi kapsıyorsa (225+75 ) veya (250+50 ) geleceğine dair hiç şüphem yok.
-
@istkç-m bende siz deyince eski ilanlara baktım 2011-2012 de istatistikçilere özel kadro verilmemiş.
-
@uruk-hai Sadece 2011 görülmüyor doğrudur bunun 10.promosyon da böyle olcağına dair bir garantisi yok bekleyip görelim ben öngörülerimin arkasındayım . Bazi yıllarda kadro eşit paylasilmis ona bakarsan buda göz ardı edilmemesi gerekir.
-
@istkç-m 2016aralik yada 2017 ocak ilaninda da400 iibf alimivaristatistikyok
-
@yamanoglan Ben öyle bişey görmüyorum ama Bencil olmamak lazin kimse mağdur edilmesin , ilan gelince görücegiz polemiğe gerek yok burada .
-
@yamanoglan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@istkç-m 2016aralik yada 2017 ocak ilaninda da400 iibf alimivaristatistikyok
Umarı 300+100 veya 400+100 olur çok zamandır bekleniyor ilan mağduriyet yaşanmasın