10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@newworldorder hocam ilan gelmedi ama şubatta alım yapılacalağına dair planlama varmış pareto üstad sağolsun aydınlattı bizi inşAllah en kısa sürede ilanıda görmek dileğiyle
-
@uruk-hai bizim buradaki ev parasiyla oradan alinmaz hocam:) Bir de tercihler mayis ayindaydi. diger sinavlara girerim merkez uzmanlik vs kazanirsam diye baska ile tasinma ile ugrasmiyayim dedim:)
-
@sbf1983, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@uruk-hai bizim buradaki ev parasiyla oradan alinmaz hocam:) Bir de tercihler mayis ayindaydi. diger sinavlara girerim merkez uzmanlik vs kazanirsam diye baska ile tasinma ile ugrasmiyayim dedim:)
Memur kafasi iste hocam girisimci ruh yok:)
-
Yok mu sgk da çalışıp bi haber duyum vs alan artık hafta gün verenin duacısı olalim
-
@agustcomte hocam pareto üstadın dediği gibi şubatı bekleyelim zaten ne kaldı şubata az daha sabır
-
@paretowilffredo Puanla ilgili bir gelisme varmi ustad
-
İnsallah sayı 300 den fazladır. Sonuçta 4 katı da çağırılsa kadro sayısı kadar alım olacak. İşsiz yine issiz kalacak. Ne kadar çok olursa o kadar iyi.
-
arkadaşlar bu sgk denetmenlikte istediğimiz ili seçebiliyor muyuz ? ve seçtikten sonra o ilde kalabiliyor muyuz. rotasyon var mı il göç gibi sürekli sağda solda geziyorlar mı veya tercih ettikleri ilde kalıyorlar mı... bilgisi olan birisi aydınlatırsa sevinirim.
-
@morand mülakatı başarılı olanlar sgk nın belirlediği iller arasından tercihini kendisi yapıyor rotasyon yok hocam
-
@jan-vesely ek olarak 3 sene yardımcılık sonrası alınan sınav değerlendirme puanına göre yine tercih yapılıyor.
-
@jan-vesely teşekkür ederim becayis imkanı vardır herhalde kurum içinde
-
birde mülakat için çekoya nasıl çalışıyorsunuz ?ya da çalışıyor musunuz:) bir kaynak var mı
-
@morand şahsen ben daha çalışmıyorum çeko dan belli başlı şeyler soruyorlar 4a 4b kimdir vs vs diye ama diğer sorular çok değişik gelebiliyor
-
@adam-simith @paretowilfredо üstat puan türü hakkında gerçktn bilgiye ihtyacımız var.
-
@newworldorder puan türü olarak ben bu sene de p23 ve p42 nin birlikte kullanılacağını düşünüyorum ama eğer tek puan türü olursa kurumun mevzuatına uygun iş kanununu içeren çeko ağırlıklı p42 kullanılır
-
@jan-vesely aynn hocam iş teftiş bddk ve il göç çeko puan türünü kullanırken sgk bizi büyük bir hüsrana uğratmaz umarım:)
-
@kuşçubaşıeşref alan soruları zorluyor sanırım hocam. yabancı oldugumuz şeyler de soruyorlar mı ?
-
Kvkk mulakat sonuclari da aciklanmis.
-
Ilan subatta gelse mulakatlar martta mi olur
Ki -
@yamanoglan Şubatta ilan gelirse muhtemelen nisanda yaparlar hocam mülakatları