10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@morand umut fakirin ekmegi dostum. Umarim magduriyetler son bulur ne diyelim ki. Pozitif dusun pozitif olsun. Elden baska ne gelir.
-
Kaymakamlik sonuclari da aciklandi. Darisi diger kurumlara insallah.
-
100 kaymakamlik 20 mgk, rekabet kurumu 175 ysk 100 merkez bankasi aciklandi
Tahmin yuruten var mi
Kaca kadar duser puanlar ? -
@yamanoglan bu alımlar çok etkilemez.Guy dguy mülakatları sonuçlanmadan alıma çıkarsa 85 ten aşağı düşmeyecektir.
-
@aslan-reyiz hocam p42 den puan 83.3 sıralama 1052 guy - dguy çıksa da gelme olsalığı zor di mi
-
@modigliani-0 82.66 p42 sıra 1286 benim de guy dguy işi bitmezse bize gelmez diye düşünüyorum.
-
valla tahminimce her halükarda 84 ün altına zor iner gibi ama bakalım
-
@aslan-reyiz 85 ustu kapatma ihtimali var mi
-
@yamanoglan olabilir hocam.
-
@aslan-reyiz hocam ben etkileyecegini dusunuyorum aciklanan ilanlarda kesinlikle p23 ya da 42 puani 85 ustu cok kisi var zannımca haliyle kazanan arkadaslar sgk ya basvurmayacaklar her atanan kişi bir başka kişi icin sans olacaktır.
-
@emilsax kaymakamlık ysk rekabeti kazanan arkadaşların yarısına yakını meslek sahibi insanlar.Etkiler ama ne ölçüde bence çok az.SGK yı etkileyecek alım guy dguy 1300 kişidir.
-
@aslan-reyiz hocam 475 kisinin yarisi yaklasik 250 kisiden bahsediyoruz 250 kisi neredeyse 2 hadi seni kirmayayim 1.5 puan farkeder az mı?
-
Sunu da soyleyeyim bu sene 1200 kisiyi mulakata cagirdiklarinda cok buyuk bir kismi p23 ten olacak cunku ayni puan seviyesinde p23 teki kisi sayisi p42 den daha fazla haliyle p23 ten daha cok kisi mulakata kalacak.
-
@emilsax inşallah dediğin gibi olur hocam
-
@emilsax hocam hem p42 hem de p23 ile kabul edilir mi başvurular?
Benim iki puan türüm arasında 10 puanlık bir uçurum var da malesef -
Hocam tek bir puanla basvuruyosun yuksek olan puani secersin.
-
@emilsax 9. Proda bile yarısından fazla mülakata kalan P23 puanlılardı hocam. Bu sene mülakata kalanların %75i P23 puanlılar olacak.Çünkü aynı puanlarda sıralamada derin bir makas var malesef
-
@emilsax hocam öncelikle teşekkür ederim ama şunu sormak istedim geçen yıl sadece p42 alınacak falan diye bir tartışma olmuş da o konu netleşti mi bir bilginiz var mı?
-
@gençişsiz onun olacağını sanmıyorum
-
Adalet geçen yıl ki ile aynı gelmesi ona göre çalışanlar var .