10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
hocam hayırlı olsun atandınız sanırım, dguy-guy dan sonra gelirse ki zor; o zaman belki 83-84 e inebilir
-
@istkç-m ya bi sakin olsana kardeşim. Zenginmemur gibi sürekli aynı şeyleri söylüyosun sende. Sana bişey diyen yok. Tamam istatistikte alınacak sakin ol.
-
300 iibf aliminda max 85.5 ile kapatir diyebilirmiyiz o vakit arkadaslar
-
@marsiyal Arkadaşım yazdiklarimi okumana gerek yok ben zaten sakinim hesaplarin üstünde hesap vardir diyorum ve öngörülerimi yazıyorum .
-
@istkç-m dostum sakin ol. Hersey olacagina varsr
-
Denetmenlikte durum hala ayni mi ilan konusunda
-
@paretowilfredо ustat bu mulakat sonuclarinin ard arda aciklanmasi iiyiye isaret midir bizim acimizdan. Ilanlarin geleceginin gostergesi mi sevinelim mi. Kamuoyu bir aciklama bekliyor :))
-
Guy ve dguy açıklanmasi 2 aydan önce( oda en iyi ihtimal ) imkansız şuanda müdür müdür yrd ve guy yeterliliğe girmiş mülakat bekleyen çalışanlar var bu yüzden ihtimaller arasından guy ve dguy u çıkarmak en mantıklısı olacaktır.
-
Arkadaşlar 2017 KPSS puanına göre P42 puan türünde 84.29 civarı sıralama kaç acaba bilgisi olan var mı ?
-
@Antimülakat üstadın gecen sene yaptıgı p23 ve p42 sıralama diye yaptigı bir postu var oradan bakabilirsiniz hocam
-
@grundig ama hatırladıgım kadarıyla 84.28 in sıralamasi 1272 diye hatırlıyorum.
-
@emilsax hocam bu konuşmada mı paylaşılmış ben göremedim ama nerden bakmam gerekiyor ?
-
@emilsax sağolun hocam
-
@grundig 84.5191 puanın sıralaması 1183 geçen sene hocam
-
@maesteo teşekkür ederim hocam.
-
@maesteo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@grundig 84.5191 puanın sıralaması 1183 geçen sene hocam
2018 p42 puanım 83.78 sıralama 890 . Olaya bak sıra iyi puan geri
-
@tyr61 benimde 2018 p42 82,37 sıralama 1402.
-
Arkadaşlar 2018 p23 puanı 86 olanın sıralaması kaç acaba ? Benim 2018kpss p42:86.07 sıralama 416
-
Su iki puan türü de kalsa iyi olurdu.
-
Arkadaslar puan yazmak yerine bence tahminde bulunsak olur mu ?
300 iibf aliminda her iki puan dalinda ilana cikilsa kac puanla kapatir ?