10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gençişsiz hocam ben kurumdan degilim sizin gibi sadece atama bekleyen genç bir işsizim soyledigim herseyi varsayimlar ve gecmisten forumdan ogrenilen ve su an ogrendigimiz bilgilerden yola cikarak soyledim
-
P42 ve p23ler 600 600 kendi aralarında siralansin o zaman
-
@atam2811 daha oncrki sayfalarsa bende oyle demistim
En mantiklisi bu olmali -
aynen en mantıklısı bu
-
@emilsax hocam o zaman hayırlısıyla şu üzerimizdeki hem genç hem de işsiz sıfatından bir an önce kurtulalım:)
Cevaplar için teşekkür ederim -
Kimse bencil davranmasin lütfen , ilan gelse biran önce bu polemikler ortadan kalkarsa iyi olur puan türünde değişiklik olacağını düşünmüyorum. Hatta sayının { 225+75 } gibi gelmesi dileyim o yüzden şimdikten herkes kendince hesap yapması yanliş ilan gelsinde görelim .
-
@gençişsiz insallah hocam.
-
@istkç-m hocam farkindaysan kimse istatistik icin birsey soylemedi su an.İstatistik ayri bir kefe iibf ayri bir kefe biz iibf icin varsayimlarimizi ihtimallerimizi konusuyoruz.
-
@emilsax Ben genel olarak konuştum evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymuyor , ilan biran önce gelmesi bu yıpratıcı durumdan kurtaracaktır bizleri.
-
@istkç-m ustad kimse bencil degil diger sayfalarda surekli istatistik alimi.icin birileeine catiosun ama herkes ekmeginin pesinde istatistik alinacak diye de iibfnin kadrosundan kesilmesin
Burda insanlaei kirip yerli yersiz tersleme bence... hersey kurumda bitiyor...alacak olsa -zaten ki insallah temennim istatistik alimi da olur- ozaman duyumlarda istatistikten de bahsedilir
Istatistik alimi olsu diye de 300 kisi olacaksa alim bu alimin icinde iibfnin kontejanindan kesip istatistik alimi yapilmasin 100 kisilik te ayri istatistik alimina cikilsin ozaman -
@yamanoglan Ben kesilsin demiyorum öngörümü yazdim , ilan geldiğin bu sözlerini hatırlatmak umuduyla size iyi hesaplar .
-
@istkç-m Öyle bir dileğim yok eğer 300 ise onunda iibf olmasını diliyorm, gönül ister 300 +100 olsun ama 300 ise iibf olsun
-
Bizim 9. Pro il tercihlerinde once kurum illeri bile p23 p42 vs olarak ayirdi ama sonradan bu yontemden vazgecip ikinci il tercihi listesi yayinladi. Kurumun da kafasi karisik ama ilan gelmeden bilemeyiz.
-
@sbf1983 Ama birşeyler olacak sanki , tabi gelmeden bilemeyiz
-
@maesteo Bu davranis bencilce oluyor işte arkadaşım. 9 . Promosyon da iibf den mülakatı kazanip 130 kişi başka kuruma geçmiş bundan haberiniz var mi ?
-
@yamanoglan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
100 kaymakamlik 20 mgk, rekabet kurumu 175 ysk 100 merkez bankasi aciklandi
Tahmin yuruten var mi
Kaca kadar duser puanlar ?200 ptt uzm yrd.
10 Kvkk ekleyelim.
Açıklanmayan iki mülakat kaldı sgk müfettiş ve iş teftiş. 130 kişide çekilirse 85 altını bile görebilir. -
@eomer çevre şehircilik 8 vardır , gençlik spor 15 , bide kapanan kurum vardı şuan içişleri uzman yard olarak alımdırlar 8 kişi
-
GUY-DGUY bari bişey yapamadık İşTeftiş-SGK müfettiş sonuçları için bişeyler yapsak. Bu bile 1 puan aşağı çeker
-
guy dguy açıklanmasın geri kalan bütün kurumlar işe alsa bile en fazla 86 ile kapatır
-
Ben MGK ve Rekabet’in puanları etkileyebileceğini düşünüyorum. Çok etkilemez ama en azından görünür bir düşüş getirir. 3 arkadaşım MGK ve Rekabet’i kazandı hepsi de halihazırda işsizdi. Tabii YSK, Kaymakamlık ve PTT’yi bilmiyorum. Ben mesela p23’te 200lerde, p42’de 100 küsürlerdeyim ve olmasaydı mecburen SGK’ya da başvuracaktım. Diğer arkadaşlar da öyle yapacaktı muhtemelen. Ama denildiği gibi asıl etkiyi GUY ve DGUY’un doğuracağını düşünüyorum. Ancak tabii onların mülakatlarının da yakın zamanda yapılması zor görünüyor.