10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@jan-vesely onceki ilanlara baktim hemen 1 ay sonra yapmislar
Mesela 10 gun basvuru suresi basvuru suresi sonrasi 10 gun sonra aciklanmis listeden 28 30 gun sonra muloya baslamislar -
@morand rotasyonun kalkmasının ardından becayiş hakkı geldi. her sene mayıs haziran gibi tercihler alınır
-
Meslek Tanıtımını şöyle bırakayım dostlar yeniden, hemen her sorunuza yanıt var yazıda;
-
Ne gelmez bi ilanmis yaaa
Insallah ocak sonuna kadar ilan gelirde subatta basvurular baslar... -
@yamanoglan dostum pareto söyledi Şubat'ta ilana çıkılmayı düşünülüyor mülakatı Mart'ta olur o zaman Ocak falan zor zaten ocak bitti say
-
Ilan subatta gelse mulakat nisanda olur. Bir onceki alimda ilan temmuzda gelmisti mulakat eylulde yapilmisti.
-
@kuşçubaşıeşref valla ustad gelsin de artik gorelim ya cidden surec uzadikca insanin cani skliyor...
Ilan bekle mulakat bekle onu bekle bunu bekle omurden enaz 1.5 2yili caliyorlarSu sureci hizlandirmalari gerekir
Bicok kisi su hantallasan surecten de yas olayina takildi yazik gunah ya -
Seçimden önce mülakat yapacaklarını sanmam. Bu nedenle Şubat 15 ine kadar beklemiyorum ilan ama Şubat 15 Mart 30 arası İnşallah gelir
-
Geçen seçim dönemi aklıma geliyor. Vmy,dguy,guy,ysk,ziraat,tarım kredi,kaymakamlık, sayıştay sınavları seçim dönemi gelmiş ve ağustos ayı resmen sınav ayı olmuştu. Bu senede nisandan umutluyum. Umarım biraz yüzümüz güler ve bu ilanın mülakatı da nisanda yapılır:)
-
@beveridge-eğrisi Mayıs'ta sonuçlar açıklansın kpss ye girmeyelim:) temmuz da da işe başlayalım. Keşke böyle kısa olsa:)
-
@beveridge-eğrisi seninle benim kurtarırım bu bro. Ona göre:)
-
@kuşçubaşıeşref temenni idi dedigim bu arada ustad ocak sonuna kadar ilan gelsin seklindeki soylemim
-
@beveridge-eğrisi izmiri secebiliyorsun dediler sauronun gözünü yuzuge diktiği gibi diktim gözümü buraya
-
@yamanoglan en azından ilan gelicek bir iki ay daha beklenir biz 9. Promosyon da 6 aya yakın sonuç bekledik
-
@paretowilfredo ustad puanla ilgili bi gelisme varmi
-
şu puan türü de netleşsede ona göre sıkı bir şekilde hazırlansak ya da ümidi kessek
-
@kuşçubaşıeşref umarim yeni donemde ole olnaz
-
@yamanoglan inşallah kardeşim
-
Benim fikrim. Iki puan turununde olacagi yonunde. Bu kadar magduriyet yaratmayacaklarini dusunuyorum ..
-
@johnstuartmill heheheh. Hocam nerede yaşadığının farkında değilsin sanırım. Mülakat sonuçlarının açıklanması yıl sürüyor. Mülakat tarihi açıklama duasına cikiliyor bu ulkede. Bir arkadaşım zamanında çevre şehircilik bakanlığı mulakatindan sonra iş hayatına atıldı yat kat aldı zengin oldu çocuğu gel ise başla diye aradılar, o da arayana gel sen benim yanımda başla dedi.