10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Bu sefer çok kritik bi süreç olacak puanım tam 85.6 . Hem 2 puan hem 2 yıl var. Öngörüde bulunmak imkansız umarım bana da gelir sıra
-
@agustcomte benim de 83.7 umutla bekliyorum. Yorucu ve yıpratıcı bir süreç yaşıyoruz
-
@istkç-m dostum ben bencillik yapmadim ki... gonul isterki istatistik alinsin... 300 iibf 100 istarisrik gelsin bende isterim... ben sunu sordum direkr iib f mi olacak sayi 400 olabilirmi iibf istatisrik karisimi bunu sordum
Ayrica umarim bizim iibf kadrosundan da kesmezler -
Şu ilan bi geleydi hayırlısıyla.
-
Google a göre İzmir SGK denetmenlerinin binası kordonun hemen yanındaymış.kesin bilgisi olan varmı? Eğer doğruysa ben aradığım mesleği buldum.
-
@uruk-hai hemen yanında değil ama çok yakın Zaten bütün kurumlar hemen hemen oralarda..
-
@tuçiiii demek ki izmir'de Ankara gibi.bütün kurumlar merkezde toplanmış.guy da İzmir yazmadım uzak bir yere verirler diye ama SGK olursa kesin İzmir seçerim.
-
Tahmin var mi 300 kisi p23 ve p42 olirsa ilan busekilde gelirse kaca kadar duser puanciklar
-
@yamanoglan SGK müfettişlik, iş teftiş ve kaymakamlık açıklanırsa 85 görür , dguy ve Guy olursa daha iner yanı sınavların aıklanmasına bağlı bence
-
Merhaba arkadaslar p42 siralamam 700 gelme olasiligi nedir ?
-
@uruk-hai aynen öyle hocam manzaralı konakta
-
@uruk-hai konakta hocam kordon devami zaten:) ben de tercih konusunda kararsiz kalmistim abimler ve esimin kardesi vs orada ama kaldik memlekette.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@uruk-hai konakta hocam kordon devami zaten:) ben de tercih konusunda kararsiz kalmistim abimler ve esimin kardesi vs orada ama kaldik memlekette.
Kira vs biraz fazla diye. Burada kendim evim var iyi kotu.
-
@maesteo sadece kaymakamlik aciklanirsa
-
@yamanoglan Hocam 85 -86 arası olur gibi bence
-
@malik gelir hocam
-
@jan-vesely 890 a sıra gelir mi peki tahminen p42 den
-
@jan-vesely insallah hocam tesekur ederim
-
@sbf1983 hocam evi satardın
-
Arkdslar ilan gelmedi demi tüm yazılanları okuyamadm ama sıralama verilip bana sıra gelir mi diye sorduguna göre ilan geldi ya da geldi gelecek heyecanlandırmayın beni arkdslar:)