10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref memuriyet içinmiş bu ben şeflik sanıodum valla. İyi en azından kurumiçinde bi aksiyon var bu da bişidir.
-
@newworldorder hadi inşallah diyelim dostum
-
Sosyal güvenlik denetmenleri derneği başkanına twitterda dm’den yazmıştım 20 gün önce şimdi yeni dönüş yaptı.”Muhtemelen yakında ilana çıkılacak” dedi.Sanırım en geç seçim döneminde gelecek gibi.
-
Şubat başı ilan gelse ne güzel olur
-
@gizem2020 guy olan biri her türlü sgk ya başvurur. Adam ömrü boyunca yapacağı mesleği seçerken seni falan düşünmez hiç kusura bakmayın. Böyle şeylerden medet ummaktansa puanınızı yükseltmenizi tavsiye ederim.
-
@mrnobody Başvur kardeşim sıkıntı yok benim için sadece kendimi düşünmüyorum puanı ortada olanlar için söylüyorum.Benim olursa ben başvurmayacağım Kurumun almayacağını bile bile Başvurupta bi ailenin hakkına girmek istemem.
-
@mrnobody kardeşim düşüncen çok saçma benim guy memleketim olursa ben başvurmayacağım, bazı kişiler başvurur o da onların bileceği iş ama burda insanlara böyle hitap etmen saçmalık
-
@maesteo Senin memleketin olabilir herkesin öyle mi. Sgk da memleketine atanman daha kolay çünkü puanına göre şehir seçiyorsun ve tek şehir gibi bi saçmalık yok orda. Sana da bi tavsiyem olacak git bi guy la görüş. Sana diyeceği şey keşke sgk ya gitseydim olacaktır. Kardeşim diyerek başladığın iletini, hitap şeklin çok saçma diye bitirmişsin. Hitap şeklimde bi saygısızlık yok ama seninkinde var. Bu tarz ikili atışmaları uzatmaktan yana değilim. O yüzden cevap yazmazsan sevinirim.
-
@mrnobody bir kuzenim Guy, en yakın arkadaşlarımdan biri Guy biri SGK denetmeni sana cevabım bu kadar uzatmak istemiyorum.
-
Arkdaşlar bu ilan DGUY-GUY erimeden gelirse açık ve net bir biçimde hem maliye hem de SGK zararlı çıkacaktır bir kurumdan ayrılıp diğerine geçme bariz bir durum haline gelecektir.( dguy-sgk arası geçişler)
Bu yüzden bu ilanın DGUY-GUY erimesinden sonra gelmesi herkes için en optimize durum olacaktır.Hem de istihdam kelimesini karşılayacaktır. -
İlan çabucak gelmeli artık guy falan beklenemez ne zaman olacağı belli olmayan mülakatlar beklenemez zaten çok uzun bir süreç bildiğiniz gibi inşallah bir önce SGK denetmenliği gelir de belirsiz süreçleri atlatiriz.
-
Bundan sonrada ilanlar gelecek o zaman onlarında bekleyelim kpss 2019 geldi öyle saçmalık mi olur biz burda göreve hazır bekliyoruz artık psikolojiler daha fazla yıpranmadan ilanlar gelmeli.
-
Bu saat olmuş hala yatmadık. İşte iibflilerin hali.
-
Arkadaşlar kimse kimseye hoş gözükmeye çalışmasın boş yere ve başkasını da düşünüyor gibi yapmasın. Ben her zaman dedim yine diyorum IIBF'nin en büyük rakibi < küçük eşittir düşmanı> yine başka bir iibflidir. Hemen en yakın örneği vereyim 1000 guy ilanı geldiğinde puanı fena olmayan binlerce kişi "hayır 10 katı aday cagrilmasin 5 katı olsun" dendi. Ben birebir bu durumdan etkilendim. O zaman baskasini dusunmeyen iibf'li şimdi isi gücü yok guy, dguy'u mu beklesin! Geçiniz efendim geçiniz. Ortalama bir iibf'linin ilanların çay kaşığıyla bile zor geldiği şu dönemlerde zaman şerhi koyma lüksü yoktur. Ne gelirse ve ne kadar erken gelirse o kadar kardır. Birkac önceki gönderimi okuyanlar bilir neden tez vakitte gelsin dememin nedenini. Ha puanı kritik olan arkadaşlar çok değil 5 ay kaldı yeni kpss ye inşallah yüksek puan alıp hemen kpss sonrasında ikinci hatta ondan sonra üçüncü ilanlar için çaba gösterin. 18 aydır bekledigimiz ilanin daha da uzamasi icin degil..
-
@gresham-t aynen öyle hocam. Arkadaşlar tribünlere oynuyor olabilir ama bazı gerçekler var. Adam gelmiş burda ilan geç gelsin diyor devamında diyorki sadece p42 den gelsin. Oda yetmiyor diyorki guylar başvurmasın. Oldu canım ismine özel ilan verelim istersen. Biz gerçekleri konuşuncada saçma sapan hitap ediyon oluyor adı. Bencede geçiniz herkes kendi hesabını yapıyor
-
İlan öyle veya böyle gelicek gibi ama benim aklıma takılan 30 gün içinde açıklanacağı maddesi yönetmeliğe kondu acaba ona uyulacak mı aylar boyunca 9. Promosyon açıklanması bekledim çok uzun bekleyince olumsuz olunca insan daha çok yıkılıyor
-
@modigliani-0 Malesef bu açıdan bakamiyorlar 85 alanla 88 puan alan arasında uçurum yok ikiside bu kadroya girmeyi hak eder ama il göç de gördük ki 87 puanı olsada küsüratlarla kaçıranları neyse zaten kurumd burada yazılanlara göre ilana çıkmayacak umarım SGK istihdama yönelik bir alım yapar.
-
Kariyer meslek bir ise girmek isteyip , çalışan alınmasın tek puan türü olsun , yüksek puanlılar aradan çekilsin demek bide üstüne mülakatlar açıklanıp elendikten sonra liyakatsiz bir alim oldu söyleminde bulunmak bana komik geliyor. Onun yerine hakeden girsin Bu insan çalıştığı halde vakit ayırmış sınavdan 80+ almış benim daha çok çalışmam lazım demek ve sonra sisteme söylenmek daha tutarlı bence
-
@kuşçubaşıeşref ben o maddeye uyacaklarını zannetmiyorum. Umarım ben yanılırım.
-
@agustcomte bravo kardeşim