10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kpssiibf Benimde eğitimde ki arkadaştan duyduğum KADİM başkanı ilana çıkacağız demiş tarih o da söylememiş
-
Gelecekse gelsin artık şu ilan, artık bıktırdı vallahi heves falan bırakmadı.
-
burada bekleyen birçok kişi için bu ilanın mayıs sonuna doğru gelmesi hayırlı olur. dguy, guy, iş teftiş gibi kurumların mülakatı açıklanır. önünüzden 1.500 e yakın eksilme olur. bu durumda puanlar daha da düşecektir. bu hafta bu ilan gelse yine aynı kişileri göreceksiniz.
-
@morand yok artik daha neler yaa brklemekten omrumuz curudu
-
@maesteo size özelden yazdım ama sanırım görmediniz bir haberde eğitimde olan arkadaşlardan bana geldi Kadim Başkanı ilanın yıl sonuna doğru olacağını söylemiş arkadaşınız da böyle bir şey duymuş mu umarım bu yıl sonu haberi başka bir şeydir diye dua ediyorum moralim yine çok bozuk sırabikecepim herkese mesaj attım eğitimde arkadaşı olanlar sordurabilirler mi ne bu şansızlık ya bu kadar olur mu
-
@snmrhn Bu çok kötü oldu cünkü Pareto üstad da en net bilgiyi Kadim başkanı Yakup Süngüden alırsınız diyodu umarim yanlislanir
-
@olursaolur evet bencede çok kötü oldu ama buraya yazan arkadaşlara gelen haberlerde hiç böyle bir şey yazılmamış acaba yıl sonunu başkasında duydu mu diye merak ediyorum yılsonu başka bir şey için söylenmiş olabilir mi diye umut ediyorum...
-
@snmrhn umarim yil sonuna işaret edilen diğer kadrolardır is müfettişliği vs gibi.bunun bu kadar uzayacağına inanmak istemiyor kimse artik..Bu promosyon da daha gelmeden insanları zihnen bitirdi bir gün olumlu birşey paylaşılsa ertesi gün uzerine bir toprak yığını geliyor sanki
-
@olursaolur evet kesinlikle katılıyorum o kadar yıprattı ki süreç heves kalmadı bu haberi burda da paylaşmak sizleri üzmek istemedim duyum alan arkadaşa sorması için özelden yazdım ancak dönüş yapmadığı için burdan arkadaşı eğitimde olanlar varsa onlarda belki sorarlar böyle bir şey var mı diye... Yanlış olduğu haberini almak için yazdım umarım yanlış anlamıştır...
-
@olursaolur evet bende yıl sonuna 8 ay var ilanı bukadar neden beklesinler ki diyorum... Lütfen haber alabilecekler tekrar sorsunlar...
-
Şu hafta çok belirsiz ortam biraz sakinleşsin 2 haftaya duyumlarla beraber netleşmeye başlar artık ilanın akibeti daha fazla beklemeyelim 2019 kpss öncesi ilan gelmeli mümkünse bu hafta gelsin artık çok bekledik
-
Twitterdan alıntıdır!
E.Y.
@ercanyldrm33
6 sn.6 saniye önceSGK denetmen yardımcılığı (400)ilanı yakın zamanda gelecek. (Son promosyon Antalyada eğitimde. Ordaki arkadaşım söyledi.)
-
Benim bi arkadaşda eğitimde dernek başkanı bakanın önünde imzada beklediğini kadim başkanının da buna yakın bişey söylediğini dedi.
-
Mayıs'a kalır mı acaba
-
Ya biri diyorki kadim baskani yil sonuna dogru alim olacakmis diyor . Oteki diyorki ilan bakanin onundeymis vs diyor. Ya hangisine inanalim yilsonu mu yakin zamanda cikacagina mi ?
Okadar cok kirlilik varki ortada anlamadim gitti
-
@yamanoglan bende arkadaşa tekrar tekrar sordum yıl sonu tam dedi demiyor şimdi de benimde başımı döndürdü biz umudumuzu kaybetmeyelim inşallah bukadar arkadaş duyum paylaştı mutlaka doğrudur sizi istemeden üzdüysem kusuruma bakmayın...
-
@maesteo Benim arkadaşımın dediği Kpss öncesi şu tarih demedi ama Kpss öncesini kastetti diye dedi bana
-
Bilgi karmaşası var en net bilgiyi bize forumda @paretowilfredo üstad verecektir arkadaşlar şuanda eğitimdeki arkadaşlara bende söyledim bana söylenende yakında ilana çıkacaklarmış ama zamanını kimse bilmiyor daha fazla ertelemezler diye umuyorum bu hasret son bulsun
-
Bu neyin inadı anlamadım ki.
-
dernek başkanından gelen mesaj: Bakanlıkta imzada yakında çıkar diye düşünüyorum diye yazmış yakın zamanın ne zaman olacağını sordum onu cevaplamadı kim bilir belki yakın zaman 2023 tür