10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Bir türlü ilanin gelmemesi anlam veremiyorum bunun cevabını bilen var mi ?
-
Kpss 3 ay kaldı ve resmen puanlar çöp olup gidecek
-
@istkç-m ben bu sene yetecek puan aldığım için dostum. Sizin de başınızı yaktım hakkınızı helal ediniz.
-
@paretowilfredo üstad neden hiç haber yok?
-
@mrnobody yo yo usta senin değil, benim yüzümden.
-
@mrtvrt bence güçlerimizi birleştirip hep beraber başarmışız. Tek bi kişinin işine benzemiyor bu.
-
@mrtvrt sizin değil benim yüzümden . Ben o puanı almamalıydım. Olan hem sgk hem guya oldu
-
Alim yapmak gibi bir amaclari yok sanirim,bircok duyum ve yonetici paylasimlari da malesef dogru cikmadi,surec cok uzadi bu vakti hicbirimiz tahmin edemezdik:(
-
Yarın etkinlikte yine isteğinin bir yüzü misali kadro talebinde bulunalım.Bu kez puanı olan olmayan herkes katılsın.2019 öncesi gelmezse zaten yüksek puanınız olsa bile şansınız çok çok düşük olacak.
-
Mhuy gibi denetmenlik ilanı gelmezmiş birde ahh.
-
Bakan selçuk 300 bin kişinin işkur aracılığıyla işe alındığını söylemiş. Bakan hanımın haberi yok galiba, her işveren ön şart olarak işkurdan başvurma koşulu getiriyor prim alabilmek adına. İşkur işverenlere çalışıyor resmen. Gerektiğinde personel ihtiyaçları için cv biriktiriyorlar bide üstüne prim alıyorlar. Aklımızla alay etmeseniz de biraz bakanlığınızla ilgilenseniz keşke. Zira çok medyatik bir bakansınız.
-
Nisanı da yarıladık hala yok galiba bir haber
-
İlan şu an külliyede, siyasi tartışmalar bitince umarım beklediğimiz ilanlara yoğunlaşırlar.
-
@buchanan bakanlıktan onaylanmış mı?Şunun için soruyorum daha önce bakan hanımın önünde imza aşamasında diye duyumlar vardı.
-
@eomer ben de bakandan çıkıp külliyede beklediğini biliyorum. Farklı bilgiler var. Ilan gelir mi bilmiyorum ama gelene kadar yoracaklar bizi belli.
-
@gresham-t umarım külliyededir.Bir şekilde kpss öncesi gelir demektir.
-
Üstad @paretowilfredo sana da geldi mi bunun bilgisi?
-
Yoksa bahsettiğiniz görüşme gerçekleşti de, tüm alımlar külliyede mi yoksa @paretowilfredo
-
@eomer strateji ve bütçe başkanlığının uygun görüşüyle ilanlar yayınlanıyor anladığım kadarıyla. @paretowilffredo üstatta bu konuyu yazmıştı iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz. Benim bir tanıdığım, biz istekte bulunduk haber bekliyoruz demişti.
-
Arkadaslar yanlış anlaşılmak istemiyorum. Bu yeni bir bilgi gibi anlaşıldı sanıyorum. Ama ortada dolaşan duyumlardan biri de buymuş sanırım. Onu söylemek istedim. Yani işin bakanlık boyutundan ziyade cb tarafında bekletildigi.