10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Gel vefasız, gel vicdansız, çağırmazdık acil olmasa!
-
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/04/20190413.pdf
Bugün yayınlandı arkadaşlar. -
@takkurt bundan alabileceğimiz bir mesaj var mı sizce hocam
-
@gresham-t 2020 mi. Valla oturup ağlarım, 2020 ye girecek bır planlamam olursa. Insallah o kadar gec sürecler sarkmaz.
-
@modigliani-0 hocam bence üstadlarımız bizi bu konu da benden çok daha iyi aydınlatacaklardır. Sinirlerimizin hassaslaştığı şu günlerde yanlış bir yorumda bulunmak istemem
-
@takkurt Kadrolarin hemen hepsi uzman/müfettiş vs. Kadrolarin derece degisimi dostlar. Ust kademeyi/dereceyi hakeden mevcut personelin durumu ile alakali. Bir tek Çevre ve Şehircilik Bakanlığında direkt bir yardımcı ihdası var o da sanıyorum Defterdarlıklarda yer alan Milli Muhasebat birimlerinden oraya kaydırılmış olan Defelterdarlık Uzman Yardımcıları için. Gözümden kaçan bir şey yoksa bizlik bir şey yok, rutin bir düzenleme.
-
İyi de şu alınan 1000 kişilik bir izin vardı, ne zamandır gelmesini beklediğimiz. Bunun çıkması ile ilgili neden bir gelişme olmuyor?
-
Dguyun açıklanacağını yazmışlar. Bizim ilandan haber yok heralde bugün de
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme veya bir duyum var mı?
-
Hiç bukadar hareketsiz olmamıştı ortalık
-
Herkes umidini kesmis
-
9.promosyonun mülakat sonuçları açıklanalı bugün tam 1 sene oldu.
Bu bekleyiş niye ? -
Birşey olacağı yok ama insan bekliyor işte.
-
Şu dönem sınav gelmesi çok elzem. Beklenti ne yönde derseniz net bir şey söyleyemiyorum. Belli ki bu yıl GUY sınavı da olmayacak.
-
@antimülakat aynen kardeşim sen buraya böyle yaz ki millet iyice bitsin tükensin
-
@antimülakat dostum sen niye hep karamsarsın yahu hiç anlamış değilim valla
-
@antimülakat arkadaş içinden geçenleri söylüyor açıkçası hepimiz biraz karamsarız ama şu da bir gerçek tüm kurumların personel ihtiyacı var. Külliyedeki toplantı bir an önce yapılsa da ilanlar gelse.
-
@paretowilfredo bir gelişme yok mu. Külliyede toplantı yapılmadı mı?
-
@bcbc3434 hocam zaman daraldı. Motivasyon düşmesinin tek sebebi, tecrübelerin bu dönemlerde sınav açılmadığına işaret etmesi.
-
@ceteris Sorma fırsatım olmadı dostum ama kulağıma da bir şey gelmedi.