10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
2017 p23 85.73 sıralama 845
-
Geçen senenin puanıyla bu sene başvuranlarda olacak daha.
-
Bu ilan öyle 83 e falan düşecek bir ilan değil arkadaşlar sıralamalar bağırıyor resmen sonucu
Tahminim minimum 84-85 aralığı -
@agustcomte murat hocaya yazdım face den Hazırlayıp SGK ya kazandıracağımız 5.promosyon olacak inşaallah; yorum olsa yorum ve tahmin deriz ilan kesin diye yazmış
-
@gunes hadi inşallah
-
Ama ilanı görmeden motive olup çalışmak zor tabi
-
Merhaba arkadaslar. Benim p23 puanim 84.30 sıralama 1834
P42 puanim 84.63 sıralama 700 hangi puan turunden basvuru yapsam sansim yuksektir her iki puandan da basvuru yapiliyor mu -
@sneijder5 evet
-
@malik yüksek olan puandan basvuru yapcan..puan siralamasi baz alınıyor
-
Puanla mı başvuracam sıralama ile mı muhabbetinden gına geldi artık.
Bu puanları alıp bu işin raconunu nasıl bilemiyorsunuz anlamıyorum -
P23;89.4
P42;84.2
Dört gözle bu ilanı bekliyorum herkesin hakkına hayırlı olsun -
@krugman tesekur ederim hocam
-
Arkadaşlar iibf derneği için üye kayıt işlemi başladı. Mezun, atanmış, öğrenci tüm iibf’li Arkadaşları davet ediyorum.
İlgilenen arkadaşımıza Twitter ve İnstagram @iibfdernegi_ ulaşabilirsiniz
Öğrenci ve işsiz aidat aylık 3 TL, atanan arkadaşlar aylık 5 TL. Giriş aidatı bir seferlik 10 TL.
Lütfen katılım sağlayalım sesimiz daha gür çıksın -
Sgk denetmen yardımcısı 2019 maaşı nedir acaba bilen var mı ?
Bir de ilanın gelmesi ile mülakat sonuçlarının açıklanması ve mülakat sonuçları açıklandıktan sonra ise baslama arasında ne kadar süre geçiyor acaba bilen arkadaşlar var mi ?
Teşekkür ederim simdiden cevap için -
@westworld son alımda süreç cok uzundu mülakat sonucu açıklandıktan 7 ay sonra başladı arkadasım
-
temmuzda başlayan da olmus allah allah çok tuhaf
-
@modigliani-0 alınan bu puanlar milletin zeka seviyesini göstermiyor işte adam 90 almış dünyadan haberi yok
-
Guy ve dguy u kazanmış 13 arkadaşım ve ben bu sınava girmeme kararı aldık . Kazanan diğer arkadaşlardan da aynı hassasiyeti göstermelerini temenni ediyorum . Yakında dünki gibi bu başlıkta şenlenecek biraz daha sabır . Herşey gönlünüzce olsun
-
@westworld hocam www.google.com adresine giriyorsunuz. Arama çubuğuna sgk denetmen yardımcılığı maaşı 2019 yazıyorsunuz. İlk dört linkte tercihiniyap.net çıkıyor zaten. Yazıları okuyorsunuz, bilgileniyorsunuz.
-
@albertcamus
baktım zaten fakat orda maaşin eksik yazıyor oldugunu düşünüp buraya sordum