10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
45 gün değil mi ilandan sonra mülakat başlama süresi
-
@atanamayan Malesef hiç bir bilgim yok sadece umutlarımız boşa çıkmaz inşallah
-
@gunes siz soyleyince baktim 2017 yilinda 11 ocakta mulakata girecekler aciklanmis 18 subatta mulakatlar baslamis belki oyle olur yine
-
@ayseguliscnl gelsin de artik 2018 oncesi sure isterse 3 hafta olsun biktik bunaldik yildik artik gencligimizden olduk ev bark yuva kuramiyoruz
-
@ayseguliscnl burda bir yanlışlık olabilir mi hocam 8.promosyonun mülakatları boyle olmuştu..9.promosyon güz dönemi yani eylül ekim civarı girdi mülakatlara diye biliyorum ben ilani temmuzda gelmis listeleri ağustosta belli olmuştu sanki yanlışsam bir arkadaş düzeltebilir
-
8.Dönem ilanı 23 Aralık'ta geldi.
20 Ocak'ta mülakat listesi belli oldu.
24 Şubat mülâkat bitişi.
6 Haziranı 7 Hazirana bağladığı gecede sonuçlar 12 buçukta açıklandı ( her saatte olabilir anlayacağınız
25 Temmuz'da il tercihlerimiz sonuçlandı.
20 Ekim'de iş başı yaptım.
( En erken başlayan benden 1 ay önce başladı. )Fikir vermesi açısından paylaşım yaptım.
İNŞALLAH bizler kadar beklemezsiniz ️ -
@famefabre tesekkur ederız hocam paylasım ıcın. Pekı sızın fikriniz nedir? Kaca kadar düşer bu alımda?
-
@famefabre ilanın ne zaman geleceğine dair bi bilginiz var mı?
-
@bcbc3434, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@famefabre ilanın ne zaman geleceğine dair bi bilginiz var mı?
Kurum içerisinden duyduğum bir haber yok maalesef. Olsa emin olun daha önce bu yollardan geçmiş biri olarak paylaşım yapardım sizlerle.
Yolunuz bahtınız açık olsun, RABBİM herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH ️ -
Bu ay bu ilan gelir mi ne dersiniz arkadaslar
Yani su 24 haziranda mulakatlar baslayacak diyen kisi dogruyumu soyluyor acaba?
-
@yamanoglan valla okadar kitlendim ki o tarihe olmazsa sonunda ölüm yok ama çok zor geçecek süreç :/umalım da gelsin bu vesileyle ders çalışmaya başladık en kötüsü
-
@yamanoglan adam kesin konuşuyor ama gene de çok güvenemiyorum kitap satıcı olduğundan dolayı
-
@bcbc3434 buraya goruntu atma imkaniniz yokmu acaba
-
@yamanoglan facebook da grup var oraya üye olabilirsin
-
@yamanoglan tersi bi durum olsaydı pareto üstad söylerdi heralde bu kadar insan boşa umutlansın istemez
-
@paretowilfredo üstad günaydın.. Bize biraz renk versende motivasyonumuzun artmasına vesile olsan..Bildiğin bilgiyi az da olsa paylaşman bile bizim icin motivasyon vesilesi olacak cunku..
-
@atanamayan Dostum netliğine güvenmediğim haber ile motive olup sonra hayal kırıklığınıza vesile olmak istemediğimden bu konudaki kararım aynı. Daha net haberler alırsam paylaşacağım.
-
@paretowilfredo teşekkürler sagolasın;)
-
@paretowilfredo diğer alımlardan herhangi bir haber var mı acaba guy olur idari hakimlik olur içişleri uzman yardımcılığı olur?
-
@muzgor https://forum.tercihiniyap.net/topic/4303/2018-kpss-sonrası-açılmasını-beklediğimiz-kurum-sınavları/2386
Son gelişmelerden burada bahsettim dostum.