10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mehmet122 Tartışlan olay istatistik hazimsizliği bu hiç degişmedi degişmeyecekte özellikle bu kurumda en son Dguy istatistikçi alimda aynı muhabbet dönmuştu bizlere ihtiyac var ki alınıyor P12 ve P13 den ... alınmaya da devam edelicek kurum çalişacak adam lazım.
-
Bence en adili P23 ve p42 nin yanına istatistik puanininda eklenmesi.
-
@paretowilfredo Üstad şu İİBF İstatistik kavgasına bir el atsan Biz bunları okumak istemiyoruz. Daha önce yasaklamıştın diye hatırlıyorum.
-
@babayega senin dedigin oldugun da adaletsizlik olur biz farkli bir bölümüz. Ben artık cevap veremiycem ilan geldigin de görcez.
-
Gerçekten bu tartışmayı yaptığınızda eliniz3 ne geçiyor anlamıyorum bizler de heyecanla bu ilanı beklediğimiz için yorumlara giz atıyoruz ama herkes 'bence böyle olmalı bence şöyle olmadı bence bu adaletsiz hayır bana göre adaletli.. yeter lütfen artık kendinize gelin arkadaşlar daha birlik olamazken neyi istiyoruz ki .. istatistikçi arkadaşlar da ıibf lı olan bizler gibi kadro istiyor ve kimse kimsenin yeterliliğini sorgulayabilcek hakka sahip değil . Kirici incitici muhabbet yapmayın lütfen
-
@istkç-m kardeş ben kurumdayım. Görüyoruz işte neyi zorluyorsun. Yaptığım işi biliyorum.
-
Yapilan bu ve benzeri tartışmalar bize hiçbirşey katmıyor. Herkesin bir fikri olabilir. Bunu diğerleri begenmeyebilir de. Ama bu kurumun umurunda değil. Tartışmadan maksat ortaya birşey çıkarmaktır. Burada tatsizliktan başka birşey ortaya çıkmıyor. Lütfen daha duyarlı olalım.
-
@safitürk69 Sen görmek istediklerini görüyorsun buda son sözüm. Herkes emeğinin peşinde Ayrıştırmaya gerek yok.
-
Tabi ilan geldi Mülakata girdik çıktık kazandık elendik vs vs arkadaşlar yazıktır günahtır ya ramazan gününde bu ne gereksiz bir tartışma kurum almak istedikten sonra size fikriniz sorulmuyor..Buradaki amaç ilan geldiğinde fikir alışverişinde bulunmak yada ilan gelecek mi diye üstadlara sormak..Her bölümün kendine göre zorluğu var herkesin ailesi bir yerlere gelmeleri için evlatlarına emek verdi ..Kimse kimsenin hakkına gasp etmiyor tek istediğimiz ve duamız ilan gelsin hakeden girsin inşallah.
-
murat urat yarın için Öyle görünüyor ki yarın ilanla tüm merakımızı gidereceğiz demiş dediği inşallah doğru çıkar tartışmalarda son bulmuş olur
-
@hedefsgk eğer yarın ilan gelecekse pareto bilgi verirdi önceden. Bekleyelim bakalım tutacak mı dediği.
-
İki puan türü daha eklendi demiş bu Ne şimdi Ya ??? 40 ve 47 diyor
-
@ds1966 40 47 ne alaka şimdi yaa bunlar nasıl iş yapıyor arkadaş!!!
-
@aybala yarın ilan gelecek yazmış valla çok ilginç kendinden çok emin neye dayanarak söylüyo acaba bunu
-
@ds1966 p40 neysede p47 gelirse 85'in altına inmez.Çoğu arkadaşımız da mağdur olur.
-
@eomer evet dostum p40 kurum mevzuatı ile alakalı puan türü fakat p47 çok anlamsız. Eğer o şahısın söyledikleri doğru ise baraj puanı baya artar, düşük kapatması çok zor.
-
Böyle bişey olamaz. Kurumun bir senesi bir senesini tutmuyor. Eskiden Ne güzel P113 alıyormuşsun Yanına başka bişey koymamışsın. Şimdi ne olduda Biçok puan türü koymaya kalkıyosun
-
88 le fılan kapatır herhalde geçmiş olsun bize
-
Bu söylentileri O adam duyuyorsa @paretowilfredo Üstad hayli hayli duymuştur. Acaba söz konusu mu ?
-
@buchanan çeko ağırlıklı p42 puan türü varken neden yanına başka bir çeko ağırlıklı puan türünüde eklesin ki? Bana saçma geldi bu durum.