10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@eomer bencede
-
Murat hoca ne demiş tam olarak
-
P40 hadi kurumla alakalı özellikle çeko çalışan alıyor bu puanı ama p47 nedir ya .
-
Bu şahıs kimdir diye merakımdan gruba üye oldum çok net ve kesin konuşuyor.Yani bir insan birşey bilmeden puan türünü de yazmaz herhalde ama yarın o ilan dediği puan türlerinide kapsayarak gelmezse ağır linç yer
-
@müşrif bırakın hocam o şekilde gelmesin valla sonumuz olur ben şahsen 84.40 ile dışarıda kalırım. Hatta 87 alan bile dışarıda kalır
-
@grundig bu şekilde gelirse bu ilan 87-88 civarı kapatır
-
40 çeko ağırlıklı 47 muhasebe ağırlıklıymış..vay be kadere bak kimler kimlerle beraber
-
@müşrif valla ben de çok inanamıyorum yazdıklarına çünkü çok kesin konuşuyor ayrıca yarın ilanın geleceği kesin olsaydı burada ki üstadların da illa ki haberi olurdu diye düşünüyorum
-
Merhaba dostlar.
Dünden beri soruşturma yapıyorum lakin ilana son şekli verilmiş değil henüz. İki durum gerçekten söz konusu, puan türü ilavesi ve sayıda 50 kişilik bir kaydırma. Özellikle puan türü ile alakalı olan kısmını aklım almadığından sanırım kabul edemedim henüz. Böyle bir ilan malesef ciddi bir taban puan artışına yol açar. Bakalım teyit almaya çalışıyorum. İlanın ise en geç gelecek hafta yayımlanacağını iletti konuştuğum kişiler. Ancak yine söylüyorum burası SGK. Son ana kadar net bilgi aktarmak çok olası değil benim açımdan.
Yeni ve net bilgi alırsam paylaşacağım dostlar. -
Dağılabiliriz .
-
@eomer doğru, akıl sır ermiyor bu işlere.
-
@paretowilfredo üstad 50 sayı kaydırması iibf lehine mi yoksa aleyhine mi?
-
13- 23 -42-"40-47 " sayı 350+50 oldu anlaşılan.
-
@bcbc3434 350 + 50 şeklinde dostum.
-
@paretowilfredo Yazık böyle kuruma gerçekten. Her sene aynı şeyi yapıyorlar. O kadar emek ver bu sınav İçin özel çalış Ama son dakikalarda Kuralı değiştirsinler.
-
@paretowilfredo üstad puan türü değişse neyse de eklenmesi çok garip değil mi :S
-
@grundig Aynen gelmesin bu konuşma boş çıkar umarım ama bu eminlik nedir diye sorarlar adama
-
Yazık cidden..
-
Kafamda deli sorular ilan gelecek diye sevinenemek bu olda gerek il göçte kaç puan türü vardı ve kaç katı aday başvurmuştu arkadaşlar bilen var mı kıyas yapılabilir mi acaba .
-
@dermaniye Dedim ya dostum zerre aklıma yatmış değiş. Düne kadar Çalışma Ekonomisi asli puan türümüz değil diyen Kurum bugün P40 eklemekten söz ediyor. Tek kafası karışık olan sizler değilsiniz bence, Kurumun da kafası oldukça karışık (!)