10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
bu son olanı duyunca foruma ışık hızıyla üye oldum. gelsin artık şu ilan beklemekten yorulduk
-
300 den 350 cikması iibfliler için gayet olumlu puan türlerinin eklenmeside olumsuz bence bunlar birbirini dengeler ve yine geçen sene ki gibi 84 ler civari kapatir diye düşünüyorum
-
Arkadaslar gecen 85_86 puani olanlar p 23 te 1000 kusurlerde p 42 de ise 600 lerde die konusuluyrodu peki bu siralama p40 ve 47 icin nasil bilgisi olan varmi
-
@rqzeet bak bide kendine dayanak buldu arkadas ahshshuwwjjsjsjs zaten sinirliyiz kardesim sonra tamam mi sonra
-
Eğer ilan bu şekilde gelecekse anlaşılan o ki çeko çalışanları bile isteye üzmüş olacaklar. P47ciler ise bedavadan ilan görmüş olacak cidden yazık demem bile yetersiz bunun açıklaması yok. Eski puan turune göre p42 ile rahat girebilecek kişiler şimdi giremezse bunun vebali büyük olur.
-
8 puan turunde 87 le kapatan bi kurum var 900 kisi bu defa 1400 kisi 4 puan ne olur sonuclarr
-
@adam-simith Hocam o il göç 20 katı çağırıyor SGK 4 katı yani arada bir uçurum var o yüzden o hesap tutmaz
-
@paretowilfredo Üstad Twitter’dan yetkililere bişeyler yazalım mı yoksa Erken mi daha ?
-
Yalnız sayı 350 olur puanlarda aynı kalırsa(p42-p23) puanlar 83'ün altını bile görebilir.
-
@ahmtdmn p40 86 puan 200 lerde 84 puan 500 lerde.
-
@paretowilfredo Ben ilanin 300+100 gelecegine inanmak istiyorum , ilani görmeden kimsenin sözüne itibar etmiyorum.
-
@ahmtdmn p40 85.15 400 sıralama hocam
-
@müşrif çağrılan kişi sayısı baz alındığından bir çıkarım yapılır hocam
-
Zaten p40 p42 ye yakın bir puan turu sıralamalar nerdeyse aynı ama p47 hakıkaten cok alakasız oldu su an sayı artsa bıle ordakı puanlar taban puanları fazlasıyla artıracaktır
-
Herkes kendisini düşünüyor.Daha önce neden p23 var diyenler şimdi de p40 ve p47 için aynı şeyi söylüyor.En adaletlisi son alım nasıl olduysa öyle olmalı.İnsanlar bu duruma göre ders çalıştı.
-
Arkadaslar twitterda dile getirelim boş durmayalım herkes birer twit atsa bakanlık puan turu artırımına gitmeyebilir.Daha once de p23 p42 icin ayri ayri iller yayınlanmıştı toplu tepki uzerine geri çekti kurum.sesimizi duyuralım simdi değilse ne zaman? ilan geldikten sonra geçmiş olsun deriz
-
@olursaolur bence de tepki gösterelim arkadaşlar.
-
Evet sosyal medyada bir tag belirleyelim arkadaslar hem ilan icin hem fazla puan türü gelmemesi icin
-
bu aksam etkinlik var bize yardimci olurlar mi acaba gercekten simdi baski yapabilirsek sonuc aliriz arkadaslar
-
@istkç-m inşallah dediginiz gibi olur da 400 kişi mülakat görmüş olur en azından