10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo bana her türlü gelmıcek. Cunku hepsı 81-82 civarı. Amaa cok sacma olur eger boyle olursa. Cok fazla puan türü demek kafamıza sıkmaları demek. Il goc gıbı olur. Yuksek kapatır demek.
-
@grundig 8 puan türü vardı 87.77 de kapatmıştı ilk 900
-
47nedir ya 47bari olmasa
-
@aslan-reyiz sence 23-42-40-47 den sgk alım yaparsa kaçla kapatır bu hesaba göre?
-
50 istatistik muhabbeti yikti su an beni.
-
Herkes kendine göre yazıyor 47 ney 40 ney diyede o yazan arkadasların eminimki 47-40 yüksek olsa yazmazlar benim 47 im yüksek benim açımdanda bende böyle gelmesini istiyorum nasıl olacak
-
Şu ilan P23 - P42 olsa 350+50 olsa Ne güzel olacaktı.. Herkes Sınavdan beri bu ilan İçin Hazırlanıyor,hayal kuruyor. Ama gene alıma yakın kural değiştiriyorlar. Gene çok can yaktılar..
-
@rqzeet p47 in kaç?
-
Adayların hayallerine karşı SGK nın cevabı.
Maalesef temsili değil
bu kadar istikrarsız olabilir bi kurum heralde anca..... -
Eski ilan ayni sekilde gelir umarim.
-
@johnstuartmill 88.5
-
@ds1966 hocam hepimizin isyan etme sebebi 2018 KPSS ye özellikle işletme ya da çeko çalışıp giren , bu kurum için artı olarak çaba gösteren insanların emeklerinin boşa çıkmaması. Baştan o puan türleri olsa herkes kendini ona göre ayarlardı. Oyunun ortasında kural değiştirmek gibi birşey bu.
-
p47 yi inşallah eklemezler biz ona göre çalıştık arkadaş oyun bozanlık yapıp insanların hayalleriyle oynamayın!!!
-
@rqzeet sorun p47 nin eklenmesi değil sorun ilana cok az bir süre kala p47 eklenmesi insan umut bagliyor puan türü ne kadar eklenirse o kadar yüksek kapatır yanı insanların tepkisi doğal olarak ilana kısa süre varken bu değişikliğe
-
-
kurum her iki tarafıda mağdur etmiş oluyor iibf için maçın kuralı belli herkes ona göre çalışıyor emek veriyor ama onlar emekleri zayi etmeye çalışıyorlar bir diğeride istatistikten kısıntıya gitmesi yazık ediyorlar milletin emeklerine
-
@ryan dostum yanlış hatırlamıyorsam geçen sgk müffettişlik alımında başkan muhasebenin cok önemli oldugunu vurgulamıştı büyük ihtimal 47 ondan eklemişler
-
Puanım zaten kritikti. P47 olmamalı
-
@rqzeet Çünkü tek düzen hesap planına göre işliyo sosyal güvenlik sistemi. talihsiz bi açıklama olmuş umarım gerçek bi açıklama değildir bu.
-
@godot bekliyip görecez allah herkese hakkında hayırlısını versin