10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar facebook'ta gördüğüm kadarıyla Murat Hocanın herhangi bir p47 eklenecek yorumu yok. p47 de eklenecek yazan ''Burhan Cice'' adında bir şahış. 47 yi nerden çıkardınız ?
-
@ds1966 Bence tam zamanı dostum.
-
@istkç-m Ben de dostum farkında iseniz net bir şey söylemekten imtina ediyorum.
-
Sn. @ZehraZumrutS
@mustafaapaydin5
@Ahmet_Erdem60
@aysekardass denetmenlik alımının son alımda olduğu gibi p23 ve p42 ile yapılmasını rica ederiz. Son dakika puan türü eklemek ilana bu puan türüyle hazırlanmış insanların hakkının yenilmesine sebep olacaktırpaylaşalım dostlar
-
@umutozk16 aynen 47 biri uydurup kaçdı galiba boşuna heyecan yarattı
-
@rqzeet hayır murat hoca da yazmış p47 nin ekleneceğini
-
@rqzeet Bahsettiğim arkadaş facebook'ta yanlış yazmış bile olabilir
-
@umutozk16 Hocam üst yorumları dikkatli oku
-
Tamam arkadaşlar kusura bakmayın gördüm şimdi
-
murat hoca dediginiz adam sınav 24 haziranda diyen degilmiydi ilan yarın gelse ilan ile sınav arasına 45 gün koyuyolar bu adamın her dedigine inanmamak lazım
-
Arkadaşlar bi kendinizi toplayın. P 47 olma imkanı nerdyse 0. Çeko yok o puan türünde. Kurumun amacı çekoyu ön plana çıkarmak. O yüzden yine bir telaşa binip olayı karıştırmanın anlamı yok. Gelse gelse p40 eklenir o da bir seti değiştirmez çünkü p42yle çok yakın puanları.
-
Pareto hocamın yaptıgı uzun acıklamadan sonra bence etkınlık yapmalıyız arkadaslar puan türlerinin degısmemesi için Cunku bir puan turunun aldıgı duyumda taban puanı yukseltecegını söyledi
-
@dermaniye aksine 47 koyma nedenleri muhasebeyi kurumun önemsemesi.Dengelemek için de çekocular mağdur olmasın diye 40 yı koymuş olabilirler.
-
Ortalık karışmasın tekrar da gelsin artık şu ilan hayırlısıyla. Her geçen gün aleyhimize
-
@aslan-reyiz Duyum sadece p40 ve p47 mi ?
-
@dermaniye 23-42-40-47
-
@aslan-reyiz Bence imkansız, hiç ihtimal vermiyorum. P23 ve p47 yi bir koymazlar zaten ikisi de muhasebe mantıklı düşünelim.
-
Olsa olsa 23 42 40 ama bence değişmeyecek.
-
Ilan yarina geliyomus hayirlisi
-
Hiç uğraşmasınlar 48 puan türünü de eklesinler olsun bitsin, bu nedir arkadaş. İyice zorlaştırın her şeyi tırlatalım kafaları.