10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
P47 87 olan arkadaşın sıralamasını öğrenebilir miyim ?
-
@adam-simith demedigimi nerden cikariyosun ? Bide bunun tartismasini yapalim tam olsun adaletsizlik varsa hepsi duzeltilsin en bastan itibaren ama oyunun ortasinda kural degismesin
-
@ragnarnurkse o zaman 23 Le 42 arasındaki uçurum giderilsin lisedesin yüzde 75 İ zaten 23
-
Zaten p40 İ 85 Alan adam 500 de listeyi belirliden 23 olacakk
-
@olursaolur su kurum kesin sundan alacak diye bi kural var mı kdk bak bu sene 100 tane puan türünden aldı. Bu saatten sonra kpss hazırlanan herkes herşeye calışmalı gelen fırsatlara hazırlıklı olmalı
-
Arkadaşlar benim puanım 83 sınırında ve muhtemelen bana SGK gelmeyecek ama buna rağmen size destek için akşamki guy dguy etkinliğinde ben ve benim gibi olan arkadaşlarım, 2019 guy başlığındaki arkadaşlarım size destek olacağız. Akşamki etkinliğe sizin de vaktiniz olursa eğer katılımınızı bekleriz.
Gün birbirimize destek çıkma günü. Hepimiz hakettiğimiz yerlere çarçabuk ulaşırız inşallah. -
@rqzeet aynen öyle
-
@paretowilfredo önceki tecrübelerinize dayanarak sayı tekrardan 300 iibf 100 istatistik olabilir mi yoksa artık 350 50 dağılımını kesin diyebilir miyiz
-
Destek olun arkadaslar
SGK 10.Promosyon alımında yaşanacak mağduriyetin önüne geçilmesi adına eski puan türleriyle devam edilmesini talep ediyoruz.Sayın@ZehraZumrutS
@aysekardass
@msbagli
@mustafaapaydin5
@sgksosyalmedya
#SgkDentYardmYeniPuanEklenmesin
-
40 47 Ci arkadaşlar bizde onca zaman boşuna ceko calismadık tweet atalım kurum bunlardan alsın!
-
@rqzeet ne firsati geliyo neye hazirlikli olcaz carkifelek mi bu sanki hergün ilan geliyo konusmalara bak ne tür bi modelsiniz siz anlayamadim
-
@olursaolur bizde 1 Sene boşuna ceko calışmadık
-
@mbguy, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar benim puanım 83 sınırında ve muhtemelen bana SGK gelmeyecek ama buna rağmen size destek için akşamki guy dguy etkinliğinde ben ve benim gibi olan arkadaşlarım, 2019 guy başlığındaki arkadaşlarım size destek olacağız. Akşamki etkinliğe sizin de vaktiniz olursa eğer katılımınızı bekleriz.
Gün birbirimize destek çıkma günü. Hepimiz hakettiğimiz yerlere çarçabuk ulaşırız inşallah.Hep destek tam destek hocam Allah yardimcimiz olsun
-
@adam-simith p42 ne icin var kardesim ?
-
@olursaolur o zaman listenin yuDe 80i neden 23 bu adalet mi
-
@olursaolur arkadas konusmak icin sinir bozmak icin var cok takmayin ben fazla taktim herkesten özur diliyorum
-
Yok tweet atalım SGK ya değinelim neden bölüyonuz 2bin günü icn hepimiz ugraşalım
-
Değinilecekse 23 le 42 Adaletszligine deginelim
-
Allah aşkına ortada ilan yok konuştuğunuz şeylere bak. Ortada İlan filan yok daha bilmem farkında mısınız?
-
@yabgu yardımcı olur mu bilmem ama 89-429