10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@eomer sen ne ictin ya
-
#SgkDentYardmYeniPuanEklenmesin
Destek olur musunuz ?
Bu tag FACE te de paylaşımını acaba vok az kişi tait atıyor çünkü..lütfen son şansımız belki de bugün.. -
Arkadaşlar twiet atan var mı
-
@yabgu 85.1 1260
-
@grundig var
Keşke tartışmak yerine herkes atsa ! -
@westworld cekosu iyi yapan insanlarda tweet atacak
-
Bu tagda destek olabilirsiniz arkadaslar hesaplarida etiketleyelim lütfen
#SgkDentYardmYeniPuanEklenmesin
@ZehraZumrutS @aysekardass @msbagli @mustafaapaydin5
-
Ben destek olmuyorum madem bu kadar adaletliyiz p23ü konuşalım p 23 kalksın. Çekonun olmadığı puan türünün ne işi var ???
-
Guy ilanı için enerjimizi harcıyalım lütfen
-
@ds1966 bana çok uzak bir kurum hocam maalesef
-
@yabgu 695 dostum ama ben başvuru yapmıcam yanlış anlaşılma olmasın
-
@hedefsgk bunun cevabını bende çok merak ediyorum
-
@dermaniye aynen oyle arada ucurum var ya listenin yuzde 80 ine 23 ler giriyor bu ne bencilliktir o zaman alakasiz 23 puani kalksin
-
P23 82
P42 75Bu ilanın adaleti sadece P42 olmasıdır. İnsanlar çeko çalışıp puan aldılar,p23 ise diğer dersleri yapsansa 80+puana hemen ulaşıyor. Ve meslek çeko ile ilgili. Ben de çalışma ekonomisi ve endüstri iliskileri mezunuyum. Bu mesleği çeko bilenler yapmali.
-
@muhalba haklı olabilirsiniz hocam bende işletme mezunuyum p23 82,5 p 42 85,65 ben şahsım adına isterim ama ne kadar hakkaniyetli olur sene basında insanlar buna göre plan yaptılar,sizin özelinizde bisey demiyorum yanlış anlamayın burda 23 42 tartısması değil bunların yanına farklı puan türleri de eklenmesin isteğimiz bu kadar
-
@muhalba katılıyorum daha tweet atma derdindeler bi zaman istatisdige sardilar smdi dger puanlara bugun guy etkinligi icin enerjimizi harcamaliyiz
-
350+50 şeklinde ki durumunuz kesin mi üstad pareto ?
-
@adam-simith kaynak nedir?
-
Eğer ki söylendiği gibi gelirse kaçla kapatır arkadaşlar ?
-
Bu tartismayla nereye varilacak cok merak ediyorum sgk bu sayfayi takip edip hanginizin hakli olduguna bakip puanlari ona gore mi belirleyecek
Lutfen arkadaslar gereksiz tartismaya girip birbirinizi kirmayin