10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
ya üstada hala kesin mi diye soranları anlayamıyorum, üstad bin kere SGK da ne olacağı belli olmaz demesine rağmen hala kesin mi diye soruyorsunuz
dikkatinizi çekerim ilanı üstad yazmıyor -
@friedman98 benim tahminim eğer 4 puan türü olursa minimum 84 olur. inşallah 2 tane puan olur, yani eskisi gibi olur.
-
Arkadaslar siralama olarak sahsi fikrim il gocte 87 ile kapattiysa 1400 kisilik bi cagirmada 1400. arkadasin puanindan 1 2 puan asagisi gelecektir sonucta burda 4 puan turu olacak ve guy dguy ve il goc sinavlarida aciklandi
-
@statesogu Kaydırma ihtimali var dedi hocam kesin böyle bişey var demedi
-
@albertcamus çok teşekkürler cevabınız için ayrıca o yukarda Modigliani isimli arkadaş üstadın yazdığını bulamadım iftara yakın bir kaç arkadaş sayının böyle olması çok üzdü yazınca sanırım kesin bir haber diye yazdım burada sana sorulmayan sorulara yorum yapmana gerek yok ben üstada sordum ️
-
Arkadaşlar merhaba,
İstatistik mezunu olarak p13 puan türüyle başvuru yapabildiğimiz SGK denetmen yardımcılığı sınav ilanındaki 100 kişinin 50 kişiye inebilme durumu mevcutmuş alınan duyumlar arasında. Ve son zamanlarda SGK da bir kararsızlık hakim puan türleri , ibf,istatistik sayı dağılımlarının değişmesi durumları söz konusu. İstatistikten alınacak Sayının 100 olması 50 ye düşmemesi ve mağduriyet yaşanmaması icin bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. ️Saat 22:00 da kuvvetli bir katılım saglamanız gerekmektedir.
#200istatistiksgkdenetmenyardimcisi -
@statesogu, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@albertcamus çok teşekkürler cevabınız için ayrıca o yukarda Modigliani isimli arkadaş üstadın yazdığını bulamadım iftara yakın bir kaç arkadaş sayının böyle olması çok üzdü yazınca sanırım kesin bir haber diye yazdım burada sana sorulmayan sorulara yorum yapmana gerek yok ben üstada sordum ️
önce sen dememeyi öğreneceksiniz. asker arkadaşınız yok karşınızda. hoş bu yaştan sonra size usul erkan öğretecek değiliz. öğretmesi gerekenler öğretseymiş keşke
-
47 yle 23arasi ayni siralamalar hemen hemen
-
p 23 veya p 47 puanı 86.5-87.00 arası olan arkadaşlar sıralamalarını paylaşabilir mi lütfen?
-
@dublin Her şeyi etkinlik yapar olduk. Ne komik gerçekten. Herkes farklı telden çalıyor.
-
@atanamayan 86,61 ile siralama 798 p 47
-
86,43 853 p47
-
Yav hakkaten
İlan gelmesi için etkinlik yapılmalı
İlan geldikten sınra puan türlerine itiraz eden topluluk kurumu arayıp görüşebilir
Puan türü için etkinlik yapmak saçma
Bakan falan ne bilsin puan türünü:D -
@dermaniye istatistikçiler birlik olmak zorunda bi şekilde ses duyurmak gerekiyor
-
@dublin, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@dermaniye istatistikçiler birlik olmak zorunda bi şekilde ses duyurmak gerekiyor
Zaten 5 net yapip ataniyosunuz
-
@aliveli003 aynen benim bile 2 netim var istatistikten p13 puanım 73. Nesine zor diyorlar anlamıyorum
-
@dublin Arkadaşım yazmayayim diyorum tutamıyorum bakın ilan nasıl geldiyse öyle gelsin İstatistik işletme ceko insanlar bunu bilerek hazırlandı kimse mağdur olmasın orası ayrı ama sen kalkmış 400 kişilik ilanda 200 kişilik istatistik istersen ben buna ne katılirim ne haklısın derim.Ve çeko puanı olsun olmasın hepimiz biliyoruz ki kurum iş hukuku sosyal güvenlik hukuku çalışma mevzuatı üzerine çalışan bir kurum.Maliye bakanlığına çeko ağırlıklı puan türünden alım yapmak ne kadar abesle iştigalse bu kurum için bazı puanlar da öyle.Evet çekocu guy oluyor ama ceko puan türüyle değil p48 den alıyor puanını giriyor.Aynı şey her kurumda olmalı al p42 den p40 dan puanı hangi bölüm olursan ol gir hakkaniyet budur. Ama artık ilan nasıl geldiyse öyle olmalı kanaatindeyim bir değişiklik yapilcaksa bu hazırlık aşamasında belirtilmeliydi.
-
@albertcamus anlayamadım hocam benim size yazdığım olumsuz bir durum yok yukarıda arkadaş yorumu eleştirmiş ve ben ona bu yorumu yönelttim sizin olan kısma teşekkür ettim sadece ?? Sorun nedir
-
@statesogu, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@albertcamus anlayamadım hocam benim size yazdığım olumsuz bir durum yok yukarıda arkadaş yorumu eleştirmiş ve ben ona bu yorumu yönelttim sizin olan kısma teşekkür ettim sadece ?? Sorun nedir
Onu etiketlemediğinizden yanıtın tamamını ben alındım hocam yanlış anlamışım
-
@dublin 200 mu sen ne yaban ya