10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@albertcamus est hocam etiketledim sanıyordum k.bakmayınız tekrardan ..
-
Buralar şimdi yangın yeri... 2. Dünya savaşında daha az taraf vardı. Kim kime sallıyor belli değil. Bu başlık çok değişik çok. Kırmayın birbirinizi boş yere. Allah hepinize bu atmosferden bi an önce kurtulmayı nasip etsin inş.
-
@mrnobody bi de ilan gelmiş olsa başlık saatte 100 sayfa ileri atar.
-
İftarı açtığımdan beri 11. Sigarayı içtim stresten ilan gelmezse kalp krizinden giderim bu gidişle hepimizi mahvettiler gençliğimizi sağlığımızı elimizden aldılar..40 bin atamaya bak bizim şurada 300 mu 350 mi diye çırpınışımıza bakın Allah bu mübarek günde sabır versin bizlere
-
Yarın ilan gelse de ortalık biraz durulsa.Mübarek günde kırgınlıklara, tartışmalara fırsat kalmasa.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Suan enerjimizi tweete verelim 3000bin guu
-
@aslan-reyiz Gelsin tabide. Orta puanda olan herkes için artık bu Alım yalan olacak maalesef
-
Valla 4 senedir sgk denetmenliği takip ediyorum 2 seneye yakindir aktif olarak yorum yazıyorum ama 10.pro gibisi görmedim . Kim ne derse desin sonuç değişmiyor arkadaşlar bekleyip göreceğiz bu 4 senedir böyle oluyor , birbirinize yüklenerek vakit geçirmenin kimseye faydası yok bu forum mülakat açıklansın diye 7 ay bekledi surda 7 gün daha sabredin her şey netleşir
-
@sandviçyiyenadam, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@mrnobody bi de ilan gelmiş olsa başlık saatte 100 sayfa ileri atar.
Mülakat açıklanana kadar da 500 sayfa filan ileri atmıştı
-
Arkadaşlar 2018 KPSS de p47 puanı 83.5 olanın yada buna yakın sıralaması ne kadar ?
-
Hocam 4 senedir alımlarda bu derece azalma yoktu ve bu kadar net konuşup bizi yarına kitleyen bir adam da yoktu ondan bu hale geldik..
-
Şu mübarek günlerde bırakın yapmayın etmeyin ne desek boş kurum ortada yaptıkları ile .iletilere göz atmakla migrenim başladı ne diyeceğimi bilemiyorum artık..
-
Gelecekse gece resmi gazetede yayınlanır. O zaman ak koyun kara koyun orataya çıkar
-
Arkadaslar nihai karari kurum verecek. Benim tahminim bu foruma göz gezdiren üst düzey yöneticiler de vardir kurumdan. O yuzden empati kurarak daha sakin olmakta fayda var diyorum. Elbette tartisilabilir forum bu yuzden var ama yine de belli seviyeyi korumak lazim bana gore. Haklisiniz ilan bir turlu gelmedi cok yipratici kpss sureci, herkes benzer yollardan gecti geciyor. Insallah herkes icin hayirli bir alim sureci olur. Hayirli aksamlar dilerim hepinize:)
-
@veliat34 2000 diyolar hocam
-
@emilsax hocam 4 puan türü olursa ve 350 kişi gelirse sizce taban puan ne olur
-
Bugün ilan gelecek diyen arkadaşı bulun.. Devlet Personel Başkanlığında ilan var da ben mi göremedim acaba?
-
@redcrossbjk hemen gece mi yazar ki hocam
-
@redcrossbjk harbiden nerde ilan ?
-
@ragnarnurkse Ne ilanı arkadaşlar ??