İftarı açtığımdan beri 11. Sigarayı içtim stresten ilan gelmezse kalp krizinden giderim bu gidişle hepimizi mahvettiler gençliğimizi sağlığımızı elimizden aldılar..40 bin atamaya bak bizim şurada 300 mu 350 mi diye çırpınışımıza bakın Allah bu mübarek günde sabır versin bizlere
statesogu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Yüzünüz güldü ise bu ilanda ne mutlu benim bütün umutlarım bitti ..
-
Şunu net bir şekilde diyebilirim arkadaşlar 6.promosyon üstad arkadaşlarım 9.promosyonun eğitiminde 10.promosyon alımı olacak mı olursa ne zaman olacak diye sormuşlar Selim Bağlı ya oda en yakın zamanda hem istatistik hemde iibf için ilan gelecek demiş bunu bana aktaran 6.promosyondaki iki arkadaş.. Yani bu şekilde düşünürsek artık vakti geldi inşallah söylentiler arttığı zaman genelde doğru oluyor umarım tekrarlanan seçimlerden dolayi Askıya alınmaz ..
-
Murat bey 15 gün içersinde emin bir şekilde ilan geleceğini söylüyor umarım gib bir an önce açıklar evet başvuru gene yapılacak ama işi olanlara öncelik vermedikleri için bir nevi avantaj olacak bizim için bu kadar bekledik 7 ay beklediğim için geçen dönem 15 gün hicbirsey yeterki duyum olumlu olsun. . Kurumdan bir arkadaşım İstanbul seçimlerinden dolayı tarihte aksama olabilir dedi ama murat bey kesin konuşuyor umarım duyumda kalmaz..
-
@albertcamus anlayamadım hocam benim size yazdığım olumsuz bir durum yok yukarıda arkadaş yorumu eleştirmiş ve ben ona bu yorumu yönelttim sizin olan kısma teşekkür ettim sadece ?? Sorun nedir
-
@yamanoglan kurum kendi istatistik almak istiyorsa bunu mu değiştirin diye etkinlik yapacağız burada yanlış olan iibfye fazla sayı istemek yerine başkalarının nasibi varsa olmasın demek bu niyetten de iyi şeyler çıkmaz ...
-
@ceteris Özel olarak konuşmadım ama 15 gün içersinde ilan gelecek diye belirtti..
-
350+50 şeklinde ki durumunuz kesin mi üstad pareto ?
-
@albertcamus est hocam etiketledim sanıyordum k.bakmayınız tekrardan ..
-
P47 si yüksek bir sürü arkadaş çıktı il göç vakasını hazırladı sağolsun yıllarca bekletti amaçları 88 altında personel almamak anlaşıldı
statesogu tarafından gönderilen son iletiler
-
@mat06 76 77 diye düşünüyorum iki yıl puanı kullanılacak ve 200 kişi sadece mülakat görecek... Maalesef iki senede önümüzden eksilen 150 kişi a grubundan
-
P47 si yüksek bir sürü arkadaş çıktı il göç vakasını hazırladı sağolsun yıllarca bekletti amaçları 88 altında personel almamak anlaşıldı
-
Yüzünüz güldü ise bu ilanda ne mutlu benim bütün umutlarım bitti ..
-
Hocam 4 senedir alımlarda bu derece azalma yoktu ve bu kadar net konuşup bizi yarına kitleyen bir adam da yoktu ondan bu hale geldik..
-
İftarı açtığımdan beri 11. Sigarayı içtim stresten ilan gelmezse kalp krizinden giderim bu gidişle hepimizi mahvettiler gençliğimizi sağlığımızı elimizden aldılar..40 bin atamaya bak bizim şurada 300 mu 350 mi diye çırpınışımıza bakın Allah bu mübarek günde sabır versin bizlere
-
@albertcamus est hocam etiketledim sanıyordum k.bakmayınız tekrardan ..
-
@albertcamus anlayamadım hocam benim size yazdığım olumsuz bir durum yok yukarıda arkadaş yorumu eleştirmiş ve ben ona bu yorumu yönelttim sizin olan kısma teşekkür ettim sadece ?? Sorun nedir
-
@albertcamus çok teşekkürler cevabınız için ayrıca o yukarda Modigliani isimli arkadaş üstadın yazdığını bulamadım iftara yakın bir kaç arkadaş sayının böyle olması çok üzdü yazınca sanırım kesin bir haber diye yazdım burada sana sorulmayan sorulara yorum yapmana gerek yok ben üstada sordum
️
-
350+50 şeklinde ki durumunuz kesin mi üstad pareto ?
-
Tabi ilan geldi Mülakata girdik çıktık kazandık elendik vs vs arkadaşlar yazıktır günahtır ya ramazan gününde bu ne gereksiz bir tartışma kurum almak istedikten sonra size fikriniz sorulmuyor..Buradaki amaç ilan geldiğinde fikir alışverişinde bulunmak yada ilan gelecek mi diye üstadlara sormak..Her bölümün kendine göre zorluğu var herkesin ailesi bir yerlere gelmeleri için evlatlarına emek verdi ..Kimse kimsenin hakkına gasp etmiyor tek istediğimiz ve duamız ilan gelsin hakeden girsin inşallah.