10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@adam-simith Kesin diyebilir miyiz ?
-
@adam-simith kim dedi dostum?
-
Arkadaslar tiwttera gelin, bakın zaman kaybediyoruz.Bol bol twit atıp bunu dile getirmemiz lazım yarına kadar hersey değişebilir daha yayımlanmadı ilan.
-
Arkadaslar akşam ki etkinlikte bundan bahsedebiliriz ama suan bile bu aşağıdaki hesapları yazarak twit atabilriz son dakika degismemeli
#SGKdenetmenligiYeniPuanTürüEklenmesin
Sn. @ZehraZumrutS
@mustafaapaydin5
@Ahmet_Erdem60
@aysekardass -
@adam-simith Duyum nerden Hocam?
-
@ryan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaslar akşam ki etkinlikte bundan bahsedebiliriz ama suan bile bu aşağıdaki hesapları yazarak twit atabilriz son dakika degismemeli
#SGKdenetmenligiYeniPuanTürüEklenmesin
Sn. @ZehraZumrutS
@mustafaapaydin5
@Ahmet_Erdem60
@aysekardass Arkadaslar olmaz etmez puan turunde ceko yok falan demeyin hersey olur bi söze bakar gözünüzü seveyim gelin bu aksam elimizden geleni yapalim olcaksa yine olsun ama elimizden geleni yaptik deriz anasini satayim
-
Herkes kendini düsünüyor arkadasım sen 42-23 hazırlandıysan senin puan türünü iptal etmediki yine basvur kaldı ki 23 ile 42 arasında cok büyük adaletsizlik var kimse bundan bahsetmiyor. Haaa bide herkesin her dedigine inanmamak lazım ilanın ben kpss sonrası eylül ekim gibi gelecegini düsünüyorum
-
@dermaniye hocam hep kendinizce cevap vermişsiniz içinizi rahatlatmak için mi yazıyorsunuz.Duyumunuz mu var
-
@rqzeet ya simdi anlatsam ben sana yasanan magduriyeti anlatirim sende guzelce anlarsin kardesim bunu biliyoruz dmi ? sinirleriyle neden oynuyosun insanlarin ayip degil mi
-
@ragnarnurkse neden bu kadar bencille davranıyorsun 42 23 uçurumuna neden bisey demiyosumuz
-
@guy-mağduru Duyumum yok şuan mantıklı olan bu. P23 zaten muhasebe, o varken neden 47 eklesinler.
-
@dermaniye 23 le 47 Hemen hemen aynı
-
@adam-simith O yüzden değişiklik olacağını düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar tag satın alalım bence ne dersiniz.
-
@rqzeet kardesim senin derdin moral bozmak mi? P42 ceko ağırlıklı,p23 de muhasebe içeren puanlar degil mi? Il göç vakasını da mi hatırlamıyorsun? 20 aydır bekledik bu ilani emek verdik son dk puan türü eklenmesi çıtayı Allahu ekber dağlarına çıkarmaktan baska nedir? O zaman her kurum habersiz puan türü değiştirsin neye çalışacağımızı şaşıralım bu kadar stresin icinde binbir zorlukla hazırlananlar var.Senin nezdinde herkese sesleniyorum lütfen birşey yazarken ortalık bulandirmamaya özen gösterin yorulduk,yıprandık artık.
-
@olursaolur adam hala ilan eylül ekim de gelecek diyor yahu çıldırmamak elde değil
-
@yabgu ben destek olurum hocam
-
O zaman 40 ve 47 deki arkadaşlar tweet atalım!!!
-
Sgk bir şeyi planladıysa bu saatten sonra değişeceğini hiç sanmıyorum.
-
Yok istatistik almasın yok 23 olmasın yok 40 olmasın birbirimizi yicegimize birlik olalım giuy için tweet atalım