10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar merhaba yeni ilana başvurmak için soruyorum çalışma yerleri neresi ilanda taşra diyor nasıl oluyor acaba
-
p42 ile başvuracağım 82.9 puan. bir umut artık. inşallah düşer puanlar
-
P42 puanım 84.83928. 4 puan türü etkiler illaki ama gelme ihtimali vardır umarım. Çok emek verdik. 2 yaşında ki bebeğimi ihmal ettim denetmenlik için çalışmak için. Ama ancak bu kadar oldu bu şartlarda. Allahım inşallah yüzümüze güler
-
@legolas Sgk Denetmenleri kadro derecesine göre tayin hakkı elde eder örneğin Konya'dan Ankara'ya tayin olacaksınız bunun için iki kriter gerekli Konya İl Md. Kaç Denetmen çıkışı için kontenjan verdi(bu sayı 1-3 gibidir genelde) ikinci kriter Ankara kaç Denetmen kabul edecek (bu da 3-5 kişi) dolayısıyla bu kriterlere uymak için ortalama 10 yıllık kıdem gerekli öncesinde tayin pek mümkün değil çünkü daha kıdemliler sizden öncelikli olarak başvuru hakkına sahip. Ayrıca ilk atamadan 3 yıl sonra yeterlilik sınavı var bu sınav sonucunda alınacak puana göre ve açılacak kontenjanlara göre tayin oluyosunuz. Rotasyon yok ya gittiğiniz ilde kalıyorsunuz sürekli..
-
@simer93 Çalışma yerleri SGK İl müdürlükleri il müdürünün emri altında çalışıyorlar ve maaşları guy ile aynı. Meekez teşkilatında çalışamazlar.
-
@mamodayı emri altında demeyelim Hocam il müdürüne ya da belirleyeceği müdür yardımcısına bağlı çalışırlar. Denetmenler iş ve işlemleriyle ilgili kimseden emir ve talimat almaz.
-
@hayalimsgk Bende isterim müdürün emri altında olmasın dostum ama gayet emri altında çalışıyorlar giriş çıkışlarından tut denetime kadar emir altındalar.
-
Whatsapp grubu var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar şimdi SGK da kesin Ankaraya atanmıyormuyuz neye göre belirleniyo bu
-
81 'e düşmesi imkansız mı arkadaslar?
-
@ata-bizi öncw mülakatlar yapılacak ve puanlara göre bir sıralama oluşacak sonrasında il il kontenjan açılacak ve bu işlere puanınızı göre başvuru yapacaksınız (üniversite tercihi gibi düşünün) Bu iller arasında Ankara varsa tercih yapabilirsiniz. Ancak Kurum Ankara'ya kontenjan açmıyor çünkü eş durumu vs. fazlasıyla Denetmen mevcut nitekim son promosyonların neredeyse tamamında Ankara'ya kontenjan açmadı. Bu senede %99.9 açmayacaktır, bol bol İstanbul açacaktır.
-
@mamodayı saol kardeş
-
ayrıca benimle aynı durumda olan var mı mülakat tarihleri arasında bedelli askerlikteyim nasıl olucak gelip gitme mülakata
-
@ata-bizi dostum askerden izin alıp girebiliyorsun. İzin aldığın gün kadar askerliğin uzar problem yok.
-
Arkadaşlar il tercihi nasıl oluyor bilgisi olan var mı
-
@öke-coruh geçen yıl guy olup başvuranlar mülakattan elendi demislerdi ne kadar dogru acaba bu bilgi
-
@sınavuzmanyrd kesinlikle hocam her gün açiklanmasini beklemek zulüm birseyler yapmak lazim 1 yili gecti bugün bi umut aciklasalar artik
-
P23 puanı 87,80 olan birinin sıralaması kaç?
-
@mamodayı 4 yıl sonra felna müfettişlik sınavına girme hakları varmış galiba ?
-