10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
P47 si 85 olan kişinin sıralamasını öğrenebilir miyim rica etsem ?
-
@westworld biz atandıktan sonra yine böyle bir alım olmuştu.işyerindeki iki arkadaşı uç yedeklere almışlardı.ama son alımda işyerinden bir arkadaş kazandı.ama basvuru yaparken guya atanması olmamıştı. yani referansın sağlamlığına göre değişiyor sanırım.
-
@eylülll murat hocaya twitırdan yazdım etkinlik için
-
@sınavuzmanyrd Tam olarak ne etkinliği bu. Açıklanmayan iş ve sgk teftiş için mi yoksa yerleştiği halde sgkya başvuran arkadaşlar için mi ?
-
@guy-mağduru 682
-
gönlüm başvurmamaktan yana ancak yine de aklımda soru işaretleri yok değil.Zamanında hem guy hem il göçü kazandım ama guy u tercih ettim kimsenin hakkına girmemek için ancak doğru mu yaptım bilemiyorum .çünkü il göç te yabancı dili olanlara çok fazla imkan verildi ve ben pişman oldum .ayrıca müdürlük de verildi .evet guy la maaşı aynı ancak imkanları farklı .yarın bir gün şöyle bir durum da olabilir.guy da her zaman guysun .ne uzarsın ne kısalırsın .yükselmene imkan vermezler .müdür olursun maksimum .o da çokk zor ve maaşı o emeğe göre çok az .ancak yarın bir gün sgk denetçilerine başka imkan tanıyabilirler atıyorum müfettişlik ya da maaş imkanı gibi .ama guy da bu durum 0 a yakın .
evet işi olmayan arkadaşlar girse daha güzel olur ancak bir de şu durum var .puanı yüksek olan her zaman başvurma hakkına sahiptir.bu durumu ben o kadar yaşadım ki. mesela 0 ingilizce bilen arkadaşlar her şeye atladı .yapamazsınız denildi kimse duymadı .ben de böylelikle giremedim sınavlara .denildi ki belki ingilizceyi atarak yaparız şansımızı deneyelim .belki çok kolay sorulacak .ama kesin geçemeyeceklerdi.
peki bu durumda soruyorum insanlar şanslarını denemek istemeyecek mi?ki bu durumdaki şansın ingilizce bilememekten daha yüksek -
@dermaniye iş ve sgk teftişin açıklanması için
-
@ekeblad burdaki hicbir arkadaş siz atandınız sizin başvurma hakkınız yok demiyorki hocam , sadece ıssıziz mutsuzuz yorulduk yıprandık disari cikmak istemiyoruz belki bu atandinmi ne oldu sorulari yuzunden . Ve puani sinirda olan cok arkadas var onlar sadece sizlerden ricada bulunuyorlar ,kimse kimseye hakkin degil senin isin var demiyorki .. rica ,sadece rica .. gerisi size kalmis zaten ..
-
9 bin sıralama imkansız dimi
-
@ekeblad hocam tercihinize saygı duyarız lakin bu sene çok kısır geçti ki gerçekten işsizlik çok zor, ayrıca GUY ların geçen sene tamamen mülakatta elendiğini biliyoruz böyle bir durum da var
dediğim gibi yine tercih sizin saygı duyarım ama dediklerimi bir kere düşünürseniz memnun olurum -
@sınavuzmanyrd teşekkür ederiz hocam
-
güncel net maaşları ne kadar sgk dylerin
-
@modigliani-0 hocam zaten benimki de sadece vicdani mesele ,aslında kendi içimde .tabiki ben de üzülüyorum atanamayan arkadaşlara .kiminin bu son şansı ,kiminin puanı düşük...zaten başvurmak istesem hiç buraya da yazmam ,direk başvururum ancak ben de yazmak istedim açıkcası .
-
@70mb hocam sıralama önemli değil 4 puan türünde bu puana gelme ihtimali nedir sizce ?
-
@merasim34 4500
-
@ekeblad Allah razı olsun hocam zaten sizin niyetinizi anladığım için ricacı oldum, saygı duyarız tercih sizin
-
Guy için istatistik çıkartan bi arkadaş vardı, geçenlerde bu alımla ilgili de çıkartmıştı ancak puan türleri ve sayı şu an farklı geldi. Adını hatırlayamadığım için ekleyemiyorum mesaja ona ulaşabilir mi hatırlayan birisi? Bu son durum için bi puan tahmini yapsa bizler için çok iyi olur
-
@westworld 86.76 benim 759.sıra
-
@westworld 85.59 1206 siralama
-
@paretowilfredo hocam baska meslekten gelenler gecen donem elendi yazmissiniz, ben ziraat bankasinda gise personeli olarak calisiyorum bu yuzden elenme ihtimalim var mı dersiniz