10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@colin-clark p23 84.33 p42 84.28
-
@1903bjk baktım da p23 ten 84. 289 ile kapatmış diye okudum. İnş yakında gelir yaa puanlarımız heba olmadan
-
@aroma
Gelir umarım. Önemli olan KPSS den önce gelmesi tabi kaça kadar düşer acaba puanlar bi tahmininiz ya da tahmini olan var mı? -
@colin-clark 8.promosyon 7.nin ardılı olarak yaklaşık 79puana ve 2700. sıralamaya düştü yanlış hatırlamıyorsam. Tek puan türü ama 2014-2015 puanlarından alındı. 10.promosyonda iki puan türü ama tek yıl üzerinden alınırsa aynı seviyelerde olabilir kanımca. Tabi KPSS öncesi olması durumunda. Merakla bekliyorum ben de bakalım.
-
@1903bjk bi tahminim yok arkadaşım ama ucundan kacrdk büyük ihtimalle o kadar da düşer 0.1 ile kaçırmıştim
-
@aroma
Sana kesin gelir de bana da gelir mi acaba -
-
@1903bjk inş bunca beklediğimize değer ve düşer ki bence puanına kadar düşer o kadar karamsar olmaönemli olan kpss öncesi gelmesi
-
Şimdi 1600 kişi mülakata girdi 400 kişi alınacak kalan 1200 kişi tekrar başvuracak dolayısıyla puanlar çok fazla düşmeyecek kanaatindeyim.
-
@ori 2 kere başvurma şartı yok mu hocam
-
@mustafa-kader o koşul kaldırılacak diye duydum ama tam emin değilim.
-
iki kere başvurma şartı değil arkadaşlar mülakatta iki kere başarısız sayılma şartı vardı. Kurum genelde bu hakkı öldürmemek adına 70 üstü veriyor ama sıralamaya giremiyorlar elenenler.
-
@bonus anladım hocam ben her elenen başarısız sayılıyor diye düşünmüştüm
-
@kaymakam @paretowilffredo paylaşımınız için çok teşekkürler. Arkadaşlar bence 10. Promosyon için şimdiden etkinlikler yapılması gerekiyor hiç bir kurumdan ciddi alım sesi yok çünkü . 9.promosyon etkinlikleride bu yüzden desteklenmeli düşüncesindeyim
-
@paretowilfredo olacaktı diğer hesap karışıyor hep. Üstadım silin şu hesabı yaw
-
@prometheus-0 kardeşim etkinlik yapmayı bırakalı çok oldu ama #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
Tagı ile bakan hanımın twit lerini altına yazıyoruz -
Arkadaşlar lütfen destek olur musunuz️ #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
Buralar yakında hareketlenir
-
@kaymakam duyum mu var hocam
-
@kaymakam 9 hareketlenmedi ki 10 a sıra gelsin