10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Guy ve dguycular basvurmazsa 85 e kadar düser bence
-
@felix-felicis inşallah
-
@felix-felicis insallah hocam. 87-88 uzerini falan gormez umarim. genel olarak puanlar yuksek gibi sanki. hayirlisi.
-
Arkadaslar gerçekçi olmak gerekirse 85 altı imkansız gibi 87 ve üstü olanlar rahat girer ben 83.5 la bu başlıktan ayrılıyorum allah yardımcınız olsun
-
@enes24 hangi grup hocam o oyle
-
#GUY,SGKyaBulaşma diye etkinlik mi yapsak napsak
-
@ryan hocam yapmayın basvurmamazlık hıc yapmayın hiç belli olmaz bu işler emınım yuksek puanlı yazan arkadasları gorunce puanı 82 85 aralıgında olup yazmayan cok arkadas oldu 1400 kısı netıcede ve atanan arkadaslar var daha hazıran da sınav belkş bır ıkı sınav sonucu daha acıklanacak hatta yanı morellerı bozmamak lazım nötr olun en azından
-
Forum yöneticilerinden birisi bugüne kadar açıklanan mülakat sonuçlarını listelesin kaç kişi önümüzden çekilmiş ona göre yüksek kapatır düşük kapatır muhabbeti yapalım.Yoksa bu gidişle 90 puanla kapatır diyenler çıkacak.
-
Yakin zamanda kazandigim baska bir kurumdan oturu bu ilana basvuramadigim icin mutluyum. İssizligin ne demek oldugunu iliklerine kadar yasayan biri olarak duamdir Rabbim herkesin emeginin karsiligini verir insallah bu mubarek ay ve gecede...Hepinizin gonlunce olsun. Hayirli olsun.
-
Hayırlı olsun 87.56 ile umutsuzca bekleyecez bu iki puan türünün gelmesi herkesi tedirgin ediyor
-
@friedman98 Hocam bu puanla neden umutsuzsun ?
-
Ilgoc bddk ysk guy dguy daha varmi aciklanan arkadaslar
-
@friedman98 bence 86 ve üstü kurtarır gibi
-
@friedman98 87 ile de umutsuz beklemezsiniz yani En fazla umutla beklersiniz lütfen gerek yok böyle şeylere
-
@iktisadihatun yok hocam basvurucam tabiki ama İnan’ın beklentim hiç olmicak herkes nasibini yer hayırlı olsun diyelim
-
Guy dguy ilgoc kaymakamlık BDDK 2017 puanlı SGKlilar bu süreçte belki açıklanır is teftiş benim aklıma gelenler suan bunlar 83,7 ile bi Umut sıra bekliyoruz şimdi
-
@friedman98 hocam yapmayın sıze bu ılan gelır gelecekte gonlunuzu ferah tutun baslayın calaımaya ama Yuksek puan dan sonra umutsuzca bekliyorum derseniz puanı 85 cıvarı ve asagısında olan arkadaslar tedırgın olucak ıyıce
-
@adam-simith merkez uzmanlıklardan da vardı hocam Galıba
-
@anyone sen adamsın adam! Keşke herkes senin kadar ince düşünceli olsa be kardeşim
-
@adam-simith ptt uzmanlık, merkez bankası,rtük,bilişim uzm,kişisel verileri düzenleme ve denetleme kurumu,enerji bakanlığı,mgk aklıma şimdilik bunlar geldi.