10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@plansız İnsallah hocam benım espırım gergın olan ortamı bıraz yumusatmak adınaydı fazlasıyla gergınız haklı olarak dedıklerınıze harfıyen katılıyorum
-
arkadaşlar geçen sene çıkmış mülakat soruları elinde olan var mı
-
Şu forumda dönen yok o başvursun bu başvurmasın yok bu ben daha fazla hak ediyom vs gibi saçma tartışmalara ayıracağımız vakti ve çabayı keşke açıklanamayan mülakatlar, yeni bir guy vmy vs ilanı gelmesi için harcaydık herkes bir şekilde istediğine erişirdi heralde.
-
Arkadaslar 20sinde belli olacak bu neyin tantanası. Guylara duyar kasan sınır puandaki arkadaşım umarım aynı duyarlılığı mülakatta full 'liyakatınla' da gösterirsin.
-
Hiç mi yorulmuyorsunuz ?
Ben sınırda bekliyorum ama adam puan almış çeşitli özel nedenleri vardır girer sınava. Sen guysun girme sen göçsün girme. Arkadaşlar bir seyi unutuyorsunuz bu bir yarisma ve önde olan kazanıyor.
Tek haksızlık noktası hiç girmeyecek sınava gitmeyecek olan birinin sınava başvurmasıdır. Çünkü hakkı var ama gitmeyerek başkasının hakkını yiyor.
Gel gelelim kurumların eleme veya kurum geçişlerine.
Kimse kusura bakmasın herkes en iyi şartlarda ne iyi yerlerde çalışmak ister . Eğer gib çok istiyorsa elinde ki elemanı tutup başka kurumlara kaptırmamak önce elinde ki elemanlarına değer versin eski çalışanlarına “dinazorlarına “ yem etmesin. Kimse birilerinin marabasi olmak icin okumadı. SGK da baska kurumdan gelenleri değerlendirip alıp almamak da özgürdür.
Son sözüm olarak ; siz burda ne kadar gazel okusanıza ne kadar söyle yapmayın boyle yapmayın desenizde herkes bildigini okuyacak. Ve kimse de başkasının rızkını yemez.
Hersey nasip kadar olur. -
@tyr61 düşüncenize katılmıyorum guy veya il göçü yeni kazanmış yahut hali bu ve benzer mesleklerde çalışan kişilerin sgkye başvurmasını hiç işi olmayan, mülakatlarda bir türlü yüzü gülmeyenler açısından haksızlık olarak görüyorum. Arada gerçekten duyarlı olup ilana başvurmayanlar çıkacaktır belki de çoğunluktadır bu kişiler. Ama ne desek boş insanlar yine bildiğini okuyacak.
Sadece gib'te veya maliyede değil hemen hemen tüm bakanlıklarda ve kurumlarda cefayı taşra çalışanları çeker, sefayı merkez çalışanları sürer. -
@rootofallevil taşra merkez ayrımı haksızlığı konusunda yüzde yüz haklısınız. Bir nebze yeni Guy ve göç veya merkez uzmanlığı atanan birinin SGK denetmenligine başvurması eleştirilebilir. Hani çalış daha iyisini iste gibi.
Takdir yine sınava hazırlanan değerli arkadaşların olacak. -
@iktisadihatun çok güzel ifade etmişsiniz hocam.
-
@aslan-reyiz tesekkür ederım hocam il goce basvurup cok gıtmeyen oldu olan bızım gıbı sınırda kalanlara oldu olan suan il gocu kazanmıs ta olabılırdim ıssız beklemek yerıne malesef bırılerının canı her donem yanıyor bu sebepten sonra burda duyarlılık kasıyor oluyoruz ancak yasadıklarımız maalesef gercek 1 sınavdan elenmek veya sınırda kaybetmek en az 1 yılımıza mal oluyor bunu unutulanlar var malesef
-
Arkadaşlar mülakat için sitesi güncel olarak gezmenizin de size faydası olacaktır. Güncel faaliyetlerden soru geldiği de olmuştur.
-
@iktisadihatun lafım size değil siz sonuna kadar haklısınız. Benim lafım listenin neresinden girerse girsin sgkyı kazanacagını cok net bilenlere kendisini garanti görenlere yeterki listenin biyerinde olsun. Sonra gidip guy basvurma hak yiyorsun diyorlar. Kendileri tam olarak ne yiyecek ben de merak ediyorum onlar kendilerini bilirler. Gidip sosyal medyada bi de on türlü adamı araya sokup da kun fe yekün yazanlara Rızkımı veren Hüdadır Kula Minnet eylemem yazanlara lafım:)
-
@newworldorder maalesef sıstem bu hocam napalım gonul ıster kı gercekten hak eden kazansın ancak bu işler hakka hukuga bakmıyor galıba pek ben onu anladım ancak yapacak bırsey de yok o yuzden o derın tartısmaya hıc gırmıyorum ben iibf nın her zaman kanayan yarası bu mevzu her dönem
-
@newworldorder ağınıza sağlık hocam. Kimse kendi günahına bakmıyor. Herkes birbirine taş atmakla meşgul. Ders calismaya soru cevap yapmaya birbirimize yardımcı olmaya zaman bulamıyoruz. Çünkü kavga etmek için zamana ihtiyacımız var. Ve tahrik edici öyle cümleler kuruluyor ki cevap vermek zorunda hissediyor insan kendisini.
-
@gizo11 hocam burda tahrık edıcı cumleyıde ben kurmus oldum galıba arkadas dırek bna cevap verdı de
-
@iktisadihatun yok benim cevabim şu ana kadar yazılanlara genel bir cümle hocam kesinlikle size değil. :))
Ne hallere geldik birbirimizin canını yakmak için birbirimizi tanımadan ne cümleler kuruyoruz hocam günlerdir. -
@iktisadihatun merak ettım acaba yazdıkarımın neresınde tahrık var cevap verırsenız sevınıcem hocam cunku dırek bana etiketlı olan bır yorum altına yazdıklarınıza bakınca o kısı ben oluyorum
-
@gizo11 hocam o zaman tam da etıketlı oldugum ve arkadasın bana açıklama yaptıgı bır ıletının altına yazmayın boyle seyler lutfen dıkkat edın yanlıs anlasılmaya maglesef cok musait amacım asla tartısmak degıl ancak bu tarz davranıslar da maglesef o an tartısmaya kolaylıkla sebep verebılir insanın esref vaktıne denk gelmesin mazallah iyi formlar
-
Bence alım iptal olsun.herkes işsiz olarak hayatına devam etsin
-
Arkadaslar bı yardım edin sınava ikinci basvuru sum Olcak ama bir turlu basvuru yapamadım sureklı hata veriyo sistem farklı bilgisayardan farklı programdan da denedim yok benim gibi basına gelen var mı
-
Bnde başvuru yapamyrm