10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@RagnarNurkse o arkadaşın yazdığına düşer mi bilmiyorum ama 85+ ya ben ihtimal vermiyorum.
-
@keynes5 Ali Yildiz'a gore bu hafta mhuy kesin geliyor, vmy nin ise 2 3 haftasi var. Sgk icin kusurat bile veriyor. Onun dedigine gore 0.2 ile kaciriyorum. Gram inancim yok dediklerine ama insallah dogrudur. 0.2 ile kacirsam bile bu kadar dustugu icin sevinirim.
-
Arkadaşlar bu kadar tartışma sonucu ilanda yer alan 0312 207 84 43 telefonu aradım ve forumlarda böyle bir tartışma var 85 + diye dedim aldığım cevap evet hocam puan 85 virgüllerde oldu daha ne diyebilirim.
-
@ktk haydaaa ciddi misiniz? bu insanlar nasil ulasiyor bu bilgilere. yazik donem bitmisken kapatma puanina bak. baska kurumlara yerlesen hemen herkes basvurmus demek ki.
-
@ktk 85 virgüllerde oldu ne demek? Küsürat çok önemli birçoğumuz için
-
@varetopilfredo hocam ben de onu diyorum böyle arayarak nasıl puan veriyorlar anlamış değilim 83 puanlı yurt dışı denlik belgesi olan biri aramış ona söyledik puan zaten 84 85 e gidiyor diye nasıl açıklarlar anlamıyorum 85 virgül kaç diyorum söylemiyor gerçekten üzücü bir durum
-
@ktk ayni numarayi ben aradim onlara itibar etmeyin dedi arkadasim
-
Virgülü söyleseler bari ne olacak .85 deniyor ama virgülü yok. Şu an işteyim yoksa bende arardım
-
@mercuryist hocam bana söylenen bu hatta dışarıya nasıl puan bilgisi verebiliyorsunuz dedim ben olanı söylüyorum. şu anda feragat dilekçelerini bekliyorlarmış umarım bana yanlış bilgi verilmiştir ve daha düşük kapatır.
-
@ktk inşallah yanlış bir bilgidir başka birşeyle falan karıştırmıştır belki istatistikle falan .. bir umut ..
-
81 imkansız
-
@aslan-reyiz Hocam ihtimal vermiyoruzda baksana olaylara telefona cevap falan veriyorlar puani soyluyolar kusurati soylemiyolar maksat insanlari delirtmek galiba valla sinirim bozuldu
-
@merasim34 nerden biliyorsunuz? Listeyi mi gördünüz?
-
Arkadaşlar SGK 'da bizzat sayın Mehmet Selim Bağlı'nın veri sızıntisi konusunda 3 tane nokta atış talimatnamesi var. Bu boyleyken hicbir kurum personeli telefonda puan bilgisi vermez veremez. Bu yuzden ne 81 e itibar edin ne 85 e. Kurumun duyurusunu bekleyin. Mumkunse her iki arkadasida kurum baskanini twitterda etiketleyerek veri sizintisi konusunda sikayet edin. Telefonde gelmis bir bilgi zaten olamaz bunada itibar etmeyin. Iyi forumlar.
-
@godot hocam ben aradım telefonda ki şahıs bunu söyledı ben de ona nasıl puan bilgisi verebiliyorsunuz dedim
-
@westworld istatistik 85 kusur imkansiz hocam 80 i bile gormez. bilgi dogruysa bizim puandir
-
Ya kendinize gelin arkadaşlar kafayı mı yediniz . Yok aramış da böyle demiş . Tövbe yarabbim ağzımdan kötü birşey çıkacak şimdi . 85 üstü veya altı onu bilemeyiz iki gün sonra açıklanacak , heran herşey olabilir . Ama kalkıpta yalandan sırf bir bok söylemiş olmak için aradım da böyle dedi demeyin . Yazık günah ya
-
@ktk Hocam nerenin numarasi bu valla bende aricam
-
@godot ben de bilgi sızıntısı olmasına karşıyım telefonda ki şahsın puan bilgisine sahip olması bile saçma
-
İnanın gerçekse telefondan bilgi verdiği ya art niyetli ya da sırf başından savmak için yapmıştır . Ayrıca arayan arkadaşlar da saçmalamış resmen arayarak kusura bakmayın da .