10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref hocam zor gibi artık bi fısıltı bile yok. Maliye uzman yrd ile ilgili bi söylenti var mesela ama sgk şuanda sessiz
-
@agustcomte hocam sizin gibi olanları anlıyorum gerçekten endişeniz bulunduğunuz ortamda haklısınız. Fakat ben şuna anlam veremiyorum 100 küsür üniversite var ve her yıl en kötüsünden ikinci öğretimlerde dahil 300 kişi mezun olsa en kötü ihtimalle 30000 kişi mezun olacak.
Geçen sınav 81 80 alıpta aman kpss den önce ilan gelsin puanlar yükselir diye düşünüp bu sene kpss ye girecek olanları (sizi tenzih ediyorum girmeyeceğiniz için) anlamıyorum. Bu insanların ya kendisine güveni yok puanımı düşürürüm diye, ya da yeni mezun olanların veya geçen yıllardan arta kalan kişilerin daha sıkı hazırlanıp kendilerini geçmelerinden korkuyorlar. Ne olur yani kpss 2018 sonrası her iki yıl için puan belirleyip ilana çıkılsa her iki sınava giren kişi her iki sınavda da güncelliğini rüştünü ispat etse.
Bu yüzden hiçkimse destek çıkmıyor ilanın gelmesi için ve hiçkimse de taşın altına elini koymuyor kendilerince haklı olarak. -
@agustcomte valla hocam onu kimse bilemez
-
@agustcomte maliye uzman yardımcısı ile ilgili söylenti nedir hocam hiç duymadık
-
@casanova hocam benim puanım 86. Sınava girmek istemedim çünkü bana 500 tl ye yakın maliyet ayrıca girsemde muhtemel yine aynı puanı alacağım çünkü 6 sene girdim bu sınava her sene nitekim bu sene bi es verdim . Endişeme gelince önceki yıllarda 78 ile mülakatında girilebilen bi kurum artık 85 86 ile alıyorsa bu aradaki fark puana sahip kişiler için bence büyük haksızlık. Ilan gelirse sınava ben muhtemelen girerim fakat ilan sınavdan sonra gelirse muhtemelen stresli girerim bunu belirtmiştim
-
@maxmin 2 senedir çıkmıyor ilana vmy ve dguy geldi sıranın onda olduğunu söylüyor bakanliktakiler
-
@casanova hocam muhtemelen sen şimdi ilan gelse puanın yetmeyebilir ya da 2018 kpss de daha iyi puan alacağına inanarak böyle düşünüyorsun , adamda 81-82-83 almış onunla sgk denetmen mülakatı görememiş.
Sınavdan sonra ilk olarak bu ilan gelirse bütün 90+ lar dahil sonradan kurum terkedicek olan vs herkes başvuracağı için kendini riskte görüyor olabilir sanırım daha öncede 2 ilan gelmiş 79'u görmüş vs emin değilim. Olabilir yani herkes başka bakış açısıyla bakıyor -
@maxmin :/bilemedim. Ne kurumu nede sınava girenleri .
-
@maxmin yok hocam benim puanım 79,85 gibi birşey 80 e yakın. Yeni bir ilan gelse 500 kişilik tahminen gelme ihtimali gelmeme ihtimalinden yüksek önden gidenlere de bakarsak. Ama bu kpss de üstüne koyabilirim diye ümit ediyorum gelir mi gelmez mi diye düşüneceğime. Yani kpss ye 5 ay olsa 8 ay olsa gelsinde gelsin aman niye ikinci kez çıkmadınız diye sizden çok ben bastırırım tagda satın almaya hem maddi hem manevi destek veririm ama kalmış bir hafta şurada yeni kpss sınavına. Ben puanımı düşürürüm yada biri gelir geçer beni aman kimseler gelmeden başvurayım da gelsin kafasında olsaydım bende bastırırdım hocam umarım anlamışsınızdır. Ayrıca gelir uzmanlığı da yarı yarıya alım düştü bu bizim hakkımız ikinci alımda da sadece 2017 puanlı lar başvursun demek gibi oluyor bu, kendine güvenen 2017 de 80 almışsa 2018 de de alır hocam bu neyin tedirginliği.
Ve şunuda not olarak düşeyim 2018 de 90 alıp aynı şartlarda aynı zaman aynı gün aynı saatte girdiğimiz sınavda beni geçen adam atansın, ben atanamayım hocam adam çalışmış almış haketmiş, liyakat bunu gerektirir demekki bilgisi benden fazlaymış. -
Şöyle bi mantıkla düşünürsek 9. Promosyon ilanı kpss sonrası gelen ilk ilandı ve guy mülakatı bekleyen herkes de başvurdu. Şimdi guy kazanıp sgk mülakatına giren 500 kişi vardı yaklaşık ve onlar sgk’ya alınmadığı için mükerrerlik de olmadığından önümüzden çok fazla kişi gitti. Farklı kurumlara atanan yaklaşık 180 kişi de vardı biz 9. Pronun açıklanmasını beklerken. Bunların hepsini düşünürsek 2019 kpss açıklandıktan sonra bi ilan gelmesi durumunda yine 84-85 bandında kapatır gibi geliyor. Ben de bu sene sınava gireceğim ama maalesef öylesine olacak bazı nedenlerden dolayı hazırlanamadım, elimdeki puan seneye de yeter inşallah diye dua etmekten başka bi çarem kalmadı. Umarım sınav öncesi bi ilan gelir.
-
@casanova hocam yazdıklarım benim düşüncelerim değil zaten o insanların gözünden öyle göründüğünü yazdım bunuda normal karşılıyorum. Sizin hakkınızdaki tahminim tutarlı olmuş risk barındırıyorsunuz
2017 kpss'ye ilan yağdıda insanlar hala daha fazlası için aç gözlülük yapmıyor, burda bir ayrım olduğunu düşünüyorum 2 yıldır emek veren kalburüstü puan alan atansın, kurumu hedefleyen atansın herkes mutlu olucağı istediği yerlere atansın inşallah ne diyelim -
Beni çok umutlandirip yıkan, kpss nin hemen sonrasında ilan gelmesi oldu. Ve onu kılpayı kaçırmam. Erken ilan gelince 2. bir ilana kesin gözüyle baktık. Her sene de en az 2 alim oluyordu o da yanılttı bizi.neyse gün doğmadan neler doğar bakalim
-
Kpss öncesi sgk nin geleceği umudu olan var mı. Umudumuz günden güne bitiyor ve hiç birşey yapmıyoruz.
-
@çöl-aslani kpss açıklanmadan önce de gelse iyi olur hocam
-
@kuşçubaşıeşref nerdeyse 1 ay kaldı hiç ses yok
-
@delta inşallah kpss açıklanmadan evvel gelir
-
@kuşçubaşıeşref inşallah, eğer sonrasında gelirse kaçla kapatır acaba var mı tahmininiz
-
@delta yok hocam şahsen bir şey diyemem o konuda
-
Sanırım 300 kişilik bi iibf alımı 700 den yukarı çıkmaz gibi
-
@paretowilfredo üstad bir şeyler duyabildiniz mı acaba ?