10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@serhats o zaman buna nasıl başvurulacak ki sosyoloji psikoloji mezunlarıda mı başvuracak valla her şey çorba oldu
-
Tünelin ucu karanlık durum hiç de iyiye gidiyor gibi görünmüyor 400 500 alımlar hayal oldu gibi
-
@kuşçubaşıeşref O kadar karamsar olmayalım hocam . Sistem oturuncaya kadar biraz beklemeliyiz.
-
Yeni düzenleme yapılana kadar eski hükümler devam edecek şeklinde bi khk çıktı. Yenisi yapılana kadar alım da olmaz, yenisi gelince ne olacağı da belli değil. Şu durumda umutlu olmak pollyannacılık gibi
-
Bence çok umutsuzluğa kapılacak bir şey de yok sanki yine bir forumda aşağıdaki yazıyı okudum eğer doğru ise sorun çıkmayabilir. Ve ayrıca şimdilerde çalışanlarda huzursuzmuş boşluk oluştu diyorlarmış ve bu boşluğu çok hızlı bir şekilde kapatırlar diyorlar. Sanki birkaç güne yeni khk yayınlanır şeklinde yorumlar okuyorum.
Forumdaki yazıda şu şekile;
"Çıkan tüm teşkilat kanunlarına bakıldığında personel hakkında hiç bir değişiklik yok. Buna göre denetmenler içinde herhangi bir değişiklik olmayacak. Halen birleşme olacak diye ciddi bir fısıltı ve inanış var. Hayat kaldığı yerden herkes için devam edecek. Dernek merkezine bir bakın arkadaşlar, dernekte hayat belirtisi yok . " -
@murat-c Bu boşluk iş tanımı olarak değil mi hocam..
-
@serhats Milletin söylediği üstte bir birleşme olacak ve ona göre yapılar tekrar isimlendirilecek ve hepsi tek bakanlığa bağlanacak. Üst düzey yönetici iş tanımları ve birimleri birleşecek, birleşen birimlerin çalışanları yeni birimlere bağlanacak ama orta ve alt kadrolarda bir meslek değişikliği olmayacak diyorlar. Ama denetmenler özlük hakları iyileşşin diye birleşmesini bekliyorlarmış oda zor diyorlar hatta sendikalarında da hiç hareket falan yokmuş eğer birleşecek veya denetmen kadrosu kalkacak gibi bir durum olsa sendikada da bir hareket falan olur diyorlar. Bunlar benim çeşitli forumlarda ve farklı sitelerden topladığım bilgiler. Ayrıca yakın bir zamanda khk gelir diyorlar ve belirsizlik çok sürmeden biter diyorlar.
Bende biraz umudumu toplayıp iyimser bir şekilde yeni alım haberini bekliyorum İnşaAllah beklediğimiz gibi bir an önce gelir. -
@murat-c Hocam gerçekten böyle beklemek çok zor. Bakanımız belli oldu hadi etkinlik yapalım kadro isteyelim diye düşünüyorum twitterdan bakıyorum 2-3 tane zehra zümrüt selçuk var. Hangisi resmi hesap belli değil. Sonra diyorum denetmen yardımcılığı olarak mı istesek nasıl yapsak gerçekten durum karmakarışık oldu. İnşAllah beklediğimiz Sgk ilanları gelir...
-
Bu ay ilan gelirse çok geç olmadan işimize yarar yoksa ağustos da gelecek ilan 2017 ve 2018 kpss puanlarını kapsar o da bizim için iyi olmaz. Yapacağımız en güzel şey bu grupta toplanmak ve bu hafta belirlenen gün ve saatte twitterdan etkinlik yapmak ama tekrar söylüyorum ÇOK GEÇ OLMADAN
-
@erhan-tan ilan gelme olasılığı var mi ki ?
-
Gelir uzman yardımcılığına da gelmez diyorlardı geldi net birşey söylemek olmaz ama biz elimizden geleni yapalım öncelikle
-
@erhan-tan Hocam ortada taşra teşkilatı yok . Bakanlığın teşkilat yönetmeliğinde sistem oturmadan ilanın gelmesi hiç olası değil.
-
@umutsuz-0 bu hafta çıkacak olan Cumhurbaşkanlığı kararnameleri ile hepsi netleşecek.
-
@umutsuz-0 kullandığınız isim gibi herşeye umutsuz bakıyorsunuz. %1 ihtimal dahi olsa herşey denemeye değer. Aksi halde gençliğimizin koca bir yılı hiç olur
-
@çöl-aslani Hocam hak veriyorum size bende gelmesini çok istiyorum ama konjonktürel durumları biliyorsunuz birazda realist bakıyorum bu duruma.
-
Çeşitli forumlarda ki söylentilere bakarsak sgk nın teşkilat yapısında bir değişiklik olmayacak gibi sadece üstte bir birleşme olmuş gibi görünüyor. 1 hafta içinde açıklama yapılır deniyor. Bence hiç umutsuzluğa kapılmadan yapı açıklanınca bastırmak lazım. İnşaAllah bu ay içinde çıkarlar alıma geçen sene de bu zamanlarda çıkmışlardı.
-
@murat-c Yarın ilk bakanlar kurulu toplantısı var. İnşAllah ordan çıkan sonuca göre yapı hemen belli olur.
-
Sn. Bakanın altına yazalım takipçi sayısı az yazan kişi sayısı da az
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Sn. Bakanın altına yazalım takipçi sayısı az yazan kişi sayısı da az
Haydi arkadaşlar hep birlikte yazalım. Düzgün bir ifadeyle yazmamızdan kimseye zarar gelmez..
-
Yeni kararname yayınlandı tam okumadım ama kurum SGK denetmen yardımcısı istihdam eder diyor galiba eskinin aynısı.