2018 İdari Yargı Sınavı
-
İyi akşamlar arkadaşlar, muhtemelen çopunuzun haberi olmuştur bacağı ve kuyruğu kesilen köpek haberinden ne yazık ki küçücük bedeni daha fazla acıya dayanamamış. Bende çok üzülerek okudum haberi. Hiç bir tür diğerinden üstün değildir. Hayvanal her türlü işkenceye tecavüze maruz kalıyorlar be sucu bile yok sadece kabahatler kanuna göre para cezası. İmza kampayı başlatılmış TCK kapsamında değerlendirilmesi için siz de imzalar mısınız? https://chn.ge/2ye656v
-
@ecem yaa çok sağol. Şimdi ben paylaşcaktım, sen paylaştın çok teşekkürler rica etsem bi kaç sayfada daha paylaşabilir misin bunu?
-
@möözun aslında genel bir başlık açarsak daha çok kişi görür ve daha çok imza toplanır @paretowilfredo siz genel başlık açar mısınız?
-
Bayram aksamları çalışan sadece ben miyim çalışıyor musunuz arkadaslar??Bir de bilinen kaynaklar dışında kullanıp iyi diyebılecegınız bır soru kıtabı var mı ??
-
@kendinehakime Bayramda çalışan sadece siz varsınız hocam evet, bayramdan sonra başlayın da haksız rekabet olmasın :))
-
Arkadaşlar mrhb..Benim elimde şuan 2017 baski Murat yayınları idari hakimlik seti var acaba borçlar ve medeni hukukta değişen kanunlar var mi eğer varsa degisiklikleri madde seklinde yazar misnz lutfen
-
@hakimeadayi Medeni hukuk ve borçlar hukuku için 2017 basıma bakabilirsiniz,değişiklik yok daha sonrasında.Medeni kanunda 40.maddeye bakın yeterli.
-
Ekim diye bi telasa kapildik ama duyumdan ote biseyi mi unutuyoruz diye dusunuyorum. Bakanin yaptigi konusmada yil sonu alim olacagi denilmisti. Oncesinde hep aralik diye dusunduk. İyice aklim karisti. Simdilerde ilan gelmesi gerekmez mi ekim olursa
-
@handefirat sana katiliyrum bende öyle bi duyum aldım ama ekimde olsa en azindan hazır olalim sinava bizi vurmasin sonradan..
-
@kendinehakime teşekkürler..Peki cezayi ne yapacağız şimdi bakanlar kurulunu ilgilendiren başbakanı ilgilendiren maddelerin hepsi nw olacak onda da değişen bir kanun var mi
-
@handefirat ekim olacaksa temmuz sonu gibi ilan gelır dıye dusunuyorum.Ekim için duyum aldığını söyleyen arkadaşımızın daha önce birçok duyumu tutmuş.Ama ekim ya da aralık hangısı olursa olsun biz Ekim gibi hazırlanalım sınav açılırsa eksiğimiz olmasın.Aralık olursa da soru çözmek ıcın daha fazla zamanımız olur.Bence Ekim gibi hızlanmakta fayda var.Sonuçta bilemeyiz ama ya olursa diyerek hazır beklemeli diye düşünüyorum.
-
@hakimeadayi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime teşekkürler..Peki cezayi ne yapacağız şimdi bakanlar kurulunu ilgilendiren başbakanı ilgilendiren maddelerin hepsi nw olacak onda da değişen bir kanun var mi
Cezayı şuan çalışıyorum ben bitirmek üzereyim ,ilk kez monopol ders notlarından çalışıyorum ve gayet yeterli buldum ,bol soru ile soru kaçırmamayı düşünüyorum.Tavsiye ederim.Anayasa idare ve idari yargı için en sona bırakıp seçim sonrası yeni kaynak almanızı tavsiyee derim.
-
@kendinehakime değişikler ne olacak peki benim o konuda kafam karıştı bu arada sinavin aralık olmasi bzm icin şuan daha iyi olur çünkü en azindan degisen bütün maddeleri yerine yerleştiririz kafamizda zamn kaybi yaşarız ama en azindan sağlam bi şekilde sinava girecegimize inaniyorum
-
@kendinehakime değişikler ne olacak peki benim o konuda kafam karıştı bu arada sinavin aralık olmasi bzm icin şuan daha iyi olur çünkü en azindan degisen bütün maddeleri yerine yerleştiririz kafamizda zamn kaybi yaşarız ama en azindan sağlam bi şekilde sinava girecegimize inaniyorum
Değişiklikleri takip edip daha sonra yapılan değişikliklere bakacagız sadece.Başka yol yok.Şimdi medeni,ceza,borçlar çalışmak için uygun zaman. -
@kendinehakime teşekkür edrim hepimiz icin hayirlisi olsun
-
@kendinehakime teşekkür edrim hepimiz icin hayirlisi olsun
rica ederim.İyi çalışmalar.
-
@kendinehakime 2016 dan sonra çok fazla değişim oldu mu bende de murat yayınlarının 2016 basımı var kullanabilir miyim
-
Borçlarda 2013 ve sonrası medeni de 2015 ve sonrası konu kitapları günceldir çünkü kanunlarda değişiklik yok kullanılabilir yani.
-
@aslan-reyi Hocam diğerleri için önerebileceğiniz kaynak var mı? İlk defa hazırlanıyorum ve burayı da çok sık takip edemiyorum kitap almadan fikir verebilirseniz çok sevinirim
-
Arkadaşlar borçlar hukuku için monopol yayınlarının konu anlatım kitabını nereden bulabilirim?Ayrıca bunun dışında borçlar hukuku ve vergi hukuku için önerisi olan var mıdır?Teşekkür ederim.