2018 İdari Yargı Sınavı
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@ecem, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Günaydın arkadaşlar, Serkan hoca matrah kitabını güncellemiş hmk içinde bir kitabı varmış matrahı araştırırken denk geldim eski basım kitabı yeni basımı çıkıcak mı biliyor musunuz yada çıktı mı?
Haftaya bu konuyu netleştirecek hoca VERGİ HUKUKU, VERGİ USUL HUKUKU ve TVS face grubundan duyuracak.
Tvs var mi sinavda?
-
@terkiphatasi var hocam
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Günaydın arkadaşlar, Serkan hoca matrah kitabını güncellemiş hmk içinde bir kitabı varmış matrahı araştırırken denk geldim eski basım kitabı yeni basımı çıkıcak mı biliyor musunuz yada çıktı mı?
Haftaya bu konuyu netleştirecek hoca VERGİ HUKUKU, VERGİ USUL HUKUKU ve TVS face grubundan duyuracak.
Tvs var mi sinavda?
3-4 tane çıkar hocam
-
@müellif kotasız gelme ihtimali var mı ki
-
Son sınavın soruları varmı toplu bi şekilde
-
@sahnr çok az da olsa var hocam. ama tabii ki sadece duyum bu.
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Son sınavın soruları varmı toplu bi şekilde
24 aralık 2016 idari adli
https://yadi.sk/i/IZWAGtn03Xn989
24 aralık 2017 adli
-
@aslan-reyiz ne kadar teşekkür etsek az ya..:) çok saolun:)
Soruları görünce duygulandım:( -
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz ne kadar teşekkür etsek az ya..:) çok saolun:)
Soruları görünce duygulandım:(Rica ederim hocam
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Tvs var mi sinavda?
3-4 tane çıkar hocam
Konularda yazmiyor da peki tesekkur ederim
-
Arkadaşlar 2016 Şubat basımı olan hakimlik setinden hangi konulara çalışabilirim hangilerinde değişiklik olmadı acaba
-
19.00 da GUY için etkinlik başlıyor. DESTEK OLALIM DOSTLAR ..
-
@aslan-reyiz Hocam senin hakkin ödenmez.Sağolasin.Hayırlı akşamlar.
-
@ilerlemeyedevam, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz Hocam senin hakkin ödenmez.Sağolasin.Hayırlı akşamlar.
Est kardeşim iyi çalışmalar dilerim
-
@kubrabaris mehmet kodakoğlu - medeni usul
-
@mulkihakim teşekkür ederim
-
@mulkihakim kitap hem soru hemde konu anlatım şeklinde sayfa sayısı bana biraz fazla geldi. Sadece konu anlatımı kaç sayfa bilginiz var mı?
-
@mulkihakim kitap hem soru hemde konu anlatım şeklinde sayfa sayısı bana biraz fazla geldi. Sadece konu anlatımı kaç sayfa bilginiz var mı?
Hocam malesef bilgim yok. Kitapta konu aralarında bir kaç soru serpiştirilmiş şeklinde birde yanlış hatırlamıyorsam arkada sorular vardı ama ben bakalı 4 5 ay oldu ve kitabı arkadaşıma verdim. Fakat hmk konusunda çok güzel bir anlatımı var okurum diyorsanız tavsiye ederim. Kodakoğlunun tüm kitapları benim hoşuma gidiyor.
-
Medeni hukuk için bilge öztan da önerilebilir
-
Arkadaslar bildiginiz uzere secimden sonra anayasa ve idare hukukunda basi degisiklikler olacak.Su an piyasada bu degisiklikleri iceren bir kitap bulunmamakta ama temmuz basina ahmet nohutcunun kanunname kitabi guncel degisikliklerle beraber cikacakmis.Yani su an kaynak alan arkadaslar anayasa ve idare konu anlatimli kitap almasinlar.
NOT:REKLAM DEGILDIR!!!